Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος & η Αθηνά χωρίζουν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ο Ιάκωβος φεύγει για Ισπανία και χωρίζει με Αθηνά

Αθηνά μην κλαις….. Θα σου βρούμε πιπινάκιιιιιιι

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική και Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Η Αθηνά με τον Ιάκωβο πάντα κρυφά από όλους συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, γεμάτοι ωστόσο φόβο για να μην τους ανακαλύψουν. Περισσότερο δε η Αθηνά η οποία εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τον άγριο εκβιασμό του Δημήτρη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O πανέμορφος Χρήστος καταφθάνει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα πάνε καλά όπως ήθελαν και μία ανατροπή στη ζωή του Ιάκωβου θα τον φέρει σε μεγάλο αδιέξοδο. Η Αθηνά συνεχίζει να βλέπει τον Ιάκωβο κρυφά και για μία ακόμα φορά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη τη Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Λίγο αργότερα όμως η Αναστασία θα δει τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Φίλιππος με το μωρό και θα καταλάβει το ψέμα της κυράς της. Μάλιστα κάνοντας κάποιους συνειρμούς η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της σερβίρει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα 5 νέα πρόσωπα που φέρνουν ανατροπές

Στο μεταξύ ένα ακόμα περιστατικό φέρνει τα πάνω-κάτω καθώς χωρίς να το ξέρει κανείς και ξαφνικά εμφανίζονται η Ιουλία και ο Γιωργής στο σπίτι του Ιάκωβου την ώρα που εκείνος βρίσκεται κρυφά εκεί με την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Η κατάσταση ξεφεύγει και ο Ιάκωβος αισθάνεται πολύ άσχημα κυρίως απέναντι στην Αθηνά που κατά κάποιο τρόπο την παρέσυρε σε αυτή τη σχέση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτά θα γίνουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε

Δεν είναι αυτό όμως που θα απομακρύνει τον Ιάκωβο από την Αθηνά αφού τα αισθήματά του είναι τόσο δυνατά που δεν θα υπολόγιζε τίποτα. Κάτι άλλο πιο σοβαρό τον αναγκάζει να φύγει και να εγκαταλείψει την Αθηνά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει “το σώσε” στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Όπως θα δούμε και αργότερα σύμφωνα με το Tv24, ο Ιάκωβος πρέπει πάση θυσία να φύγει από τη Μάνη και την Ελλάδα και να γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Αυτό το γεγονός θα τσακίσει την Αθηνά που για αρκετό καιρό θα αισθάνεται προδομένη. μέχρι τη στιγμή όμως που ο Ιάκωβος θα της αποκαλύψει την αλήθεια της φυγής του.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Close