Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία. 

Πάνω που πήγαν να βρουν την ευτυχία με τον Στάθη ρε παιδιά;…

Μια μεγάλη ανατροπή θα έχουμε στη ζωή της Ιουλίας Βρεττάκου στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega.Η αγαπημένη των τηλεθεατών Ιουλία Βρεττάκου εκεί που πάει να χαρεί τη σχέση της με τον Στάθη, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο που αλλάζει τη ζωή της άρδην.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία παίρνει μία μεγαλειώδη απόφαση

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Μεγάλο το σοκ για την Ιουλία στην Γη της Ελιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com η Ιουλία κάποια στιγμή ενώ ψάχνει στη ντουλάπα της για ένα ρούχο της ανακαλύπτει κάτι που της θυμίζει στιγμές από το παρελθόν, τέτοιες όμως που δεν θέλει να θυμάται. Η Ιουλία ταράζεται πολύ με αυτό που κρατά στα χέρια της και φυσικά τρέμει μην καταλάβει τίποτα ο Στάθης της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Στα νέα επεισόδια θα δούμε τι πραγματικά κρύβει το παρελθόν της Ιουλίας την οποία κυνηγούν όπως φαίνεται φαντάσματα του παρελθόντος, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Ένα παρελθόν που και η ίδια – όπως θα δούμε – δεν θέλει να θυμάται και που δυστυχώς γι’ αυτήν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες το φέρνουν στην επιφάνεια ταράζοντας τις ισορροπίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πέφτει στα πόδια της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O έρωτας της Αλκμήνης η Αντωνία έρχεται στη Μάνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close