Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 83 , 84 , 85 , 86 , 87:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Αν χωρίσετε οριστικά τον Φίλιππο και την Βασιλική θα μας βρείτε μπροστά σας!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 83 στις 22/1/2023

Επεισόδιο 83

Κυριακή

Η Μυρτάλη ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη ο όποιος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από ‘κείνη. Την ίδια ώρα η Μαρία του βάζει χέρι για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Μαργαρίτα και απαιτεί να την αφήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Ο Κωσταντίνος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαλλαγεί από το κύκλωμα ζητά από την Ισμήνη να μετακομίσουν στην Αθήνα. Ο Μάνος και η Μαρίνα γυρνούν από τις Σπέτσες και η μικρή χαίρεται πολύ με την επιστροφή τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πέφτει στα πόδια της Βασιλικής

Στην βάση τους επιστρέφουν και η Χάιδω με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά. Ο Κίμωνας απειλεί τον πατέρα του ότι θα παντρευτεί τη Δήμητρα και αργότερα της κάνει πρόταση γάμου. Η Βασιλική τακτοποιεί τις τελευταίες κούτες από την μετακόμιση και βρίσκει κάτι που θα τινάξει την οικογενειακή της ευτυχία στον αέρα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 84 στις 23/1/2023

Επεισόδιο 84

Δευτέρα 

Ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει την Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη. Αργότερα η Βασιλική ζητά από την Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί.

Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και τώρα το μονιασμένο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Άννα και στον Λεωνίδα πιέζοντας τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O έρωτας της Αλκμήνης η Αντωνία έρχεται στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Κίμωνας-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν και τα δυο παιδιά του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης δε δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά του και να κάνει ένα δικό του ανεξάρτητο ξεκίνημα. Στο μεταξύ η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη ενώ ο Αλέξης ζητάει συγνώμη από την Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτά είναι τα ένοχα μυστικά της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η αυτοκτονία που σοκάρει τη Μάνη

Μέσα του όμως δείχνει να μην την εννοεί. Η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει απ’ το σπίτι μαζί με το μωρό της λέγοντας στον Φίλιππο ότι παίρνουν διαζύγιο. Δύο μέλη της συμμορίας το Κεφάλα μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 85 στις 24/1/2023

Επεισόδιο 85

Τρίτη 

Η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας και δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε διαζύγιο παρά τις παρακλήσεις του Φίλιππου να γυρίσει κοντά του. Η είδηση για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του Κίμωνα συγκλονίζει το χωριό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η εντολή δολοφονίας που θα αλλάξει τα δεδομένα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια οι Βρεττάκοι

Πιο συντετριμμένος από όλους είναι ο Δημοσθένης ο όποιος γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τον τραυματισμό του γιου του και βασανίζεται από τις τύψεις. Ο Στάθης και η Αρετή σπεύδουν στο πλευρό της οικογένειας παραμερίζοντας όσα τους χωρίζουν προκειμένου να συμπαρασταθούν στην Ασπασία που καταρρέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακριβώς ένα βήμα πριν τη τρέλα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ασπασία-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική θα αποβάλει;

Τραγική φιγούρα και η Δήμητρα η οποία αρνείται να πιστέψει πως ο Κίμωνας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ της είχε κάνει πρόταση γάμου. Έτσι παρακαλεί τον Κουράκο να ξεκινήσει έρευνα. Η Αθηνά  επηρεασμένη από το συμβάν βρίσκει συμπαράσταση στο πλευρό του Μιχάλη που προσπαθεί απεγνωσμένα να την πλησιάσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 86 στις 25/1/2023

Επεισόδιο 86

Τετάρτη

Την ίδια ώρα ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την οριστική υιοθεσία της Αγγελικής. Η κατάσταση υγείας του Κίμωνα επιδεινώνεται ραγδαία στο νοσοκομείο και η Ασπασία με το Δημοσθένη καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους.

Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένειά. Σε μια στιγμή αδυναμίας μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Δημοσθένης ζητάει συγνώμη από το γιο του και η Ασπασία απορεί με την κίνηση του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ ξανάρχεται με στόχο την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θα αποτελειώσει τον Δημοσθένη

Ο Κουράκος έρευνα το όπλο της απόπειρας και ανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό απ’ το νοσοκομείο.

Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη δίνοντας την άδεια να δει τον Κίμωνα. Παράλληλα ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια να δωρίσουν τα όργανα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω καταρρέει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: 4 χωρισμοί έρχονται

Ο Δημοσθένης είναι αρνητικός αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος της. Ο Δημοσθένης, η Ειρήνη, η Ασπασία και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον Κίμωνα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 87 στις 27/1/2023

Επεισόδιο 87

Πέμπτη

Η Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει ότι στο εξής θα μιλάει μόνο με το Λυκούργο. Παράλληλα η Μυρτάλη ζητάει συγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλά να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Φίλιππος ζητά από την Μαρίνα να διώξει την Βασιλική από το σπίτι της ώστε να επιστρέψει στο δικό τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει τα πάντα για τον Πέτρο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Χάιδω-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ζωή όλων αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη

Μέσα σε όλα αυτά το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια και η Χάιδω πρέπει να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία. Στο μεταξύ ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωσταντίνο ότι ο Κεφάλας σκότωσε τον Κίμωνα και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο πνιγμός που θα καθηλώσει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με αυτή κερατώνει ο Αλέξης τη Μυρτάλη

Σε απόγνωση βρίσκεται η Ειρήνη μετά την απώλεια του αδερφού της και παίρνει χάπια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στην Βασιλική. Ο Φίλιππος βρίσκει τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο σπίτι και η Χάιδως η οποία αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για την η Ειρήνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close