Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτά είναι τα Νέα Παράνομα ζευγάρια στη Μάνη.

Απαπα… Καλά να πω ότι δεν το περίμενα;

Μερικές μέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς η γη της ελιάς τη Δευτέρα 19/9 και το tv24 σας δίνει μία πρώτη γεύση του τι θα δείτε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λυγίζει και κλαίει σα παιδί στην αγκαλιά του Στάθη

Και αυτά που θα δείτε όσον αφορά το… ερωτικό κομμάτι των πρωταγωνιστών θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Νέοι και παλιοί έρωτες ανταμώνουν, έχοντας ένα κοινό σημείο: Είναι όλοι τους παράνομοι.

Μυρτάλη και Αλέξης

Ποιος θα ξεχάσει το φινάλε της α’ σεζόν το καυτό φιλί που αντάλλαξαν η Μυρτάλη και ο Αλέξης στον γάμο της Βασιλικής και του Φιλίππου; Εκείνη μέχρι τότε όποτε τον έβλεπε το έβαζε στα πόδια και απειλούσε συνεχώς τη Μαργαρίτα πως αν την πλησίασε ξανά τότε θα του έκανε καταγγελία.

Και ξαφνικά η ίδια έκανε στροφή 180 μοιρών και όρμησε σχεδόν και τον φίλησε. Η μόνη που γνωρίζει το μυστικό τους είναι η Μαργαρίτα, η οποία και τους είδε τότε στον γάμο και αποφασίζει να μιλήσει στη Μυρτάλη υπενθυμίζοντας της: Η ψυχική υγεία του Αλέξη είναι εύθραυστη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ανατροπές του Β’ κύκλου

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ήρωες πληρώνουν το τίμημα του πάθους

Εκείνη δείχνει κατανόηση και απομακρύνεται, όταν ο Αλέξης με άνεση πια προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνος αρχίζει να χάνει το μυαλό του και να έχει παραισθήσεις σε μία από τις οποίες θέλει να βγάλει από τη μέση τον Χρήστο.

Κάτι που δεν κάνει, όμως γιατί ο Χριστός του φέρεται πραγματικά πολύ όμορφα. Η Μυρτάλη που έχει αλλάξει χαρακτήρα από όταν απέκτησε χρήματα και εξουσία, εκμεταλλεύεται την ψυχική κατάσταση του Αλέξη και τον έρωτα που της έχει και παίζει μαζί του προκειμένου να τον εκδικηθεί. Για εκείνη πλέον όλοι είναι παιχνιδάκια και φυσικά δεν τολμάει να μιλήσει για τις πράξεις της ούτε στην Μαρίνα.

Γιώργης και Ευτυχία

Όταν ο Γιώργης είχε ξεκαθαρίσει στην Ιουλία πώς Αν περάσεις αυτή την πόρτα, τελειώσαμε, κανείς δεν πίστεψε ότι θα το εννοούσε. Έτσι είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Μάνης, που πολλοί ζήλευαν για την αγάπη τους, τελικά οδηγείται στον χωρισμό.

Η αλαζονική στάση του αστυνόμου κατά τη διάρκεια της σύλληψής της Αθηνάς ενόχλησε σε τέτοιο βαθμό την Ιουλία που οι καυγάδες ανάμεσά τους ήταν έντονο φαινόμενο, με αποτέλεσμα το τέλος να είναι προδιαγραμμένο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ή που θα με συμπαθήσεις ή που θα με φοβηθείς

Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να συνέλθει από το χωρισμό της, εκείνος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθεί να εξιχνιάσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που απασχολούν την περιοχή. Μία απο αυτές είναι και η εύρεση του πτώματος του Ανέστη.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πλησιάζει για την έρευνα είναι η Ευτυχία η οποία προσπαθεί να κρύψει  την ενοχή της. Και όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, άλλο τόσο η μοίρα τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά. Μέχρι που η ματιές και η συμπάθειά που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν ένα κρυφό πόθο ανάμεσά τους.

Φίλιππος και Βιολέτα

Η Αρετή παρά τον ευτυχισμένο γάμο της κόρης της με το Φίλιππο δεν λέει να συνηθίσει στην ιδέα πως εκείνη είναι παντρεμένη με τον γιο της.

Το μίσος της για εκείνον και την οικογένειά του δε λέει να καταλαγιάζει Και όπως θα δείτε στα πρώτα επεισόδια στη  σειρά Η γη της ελιάς, η Αρετή θα προσπαθήσει να φέρει τη διχόνοια ανάμεσα τους και να τους χωρίσει. Σύμμαχος της σε αυτό θα είναι και η Ασπασία η οποία μάλιστα της δίνει και ιδέες για το πώς να το πετύχει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Φανής που θα καθηλώσει

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βιολέτα το νέο παράνομο ζευγάρι στη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική διώχνει την βιολογική της μητέρα

Το σχέδιό τους είναι να ρίξουν μία άλλη γυναίκα δίπλα στο Φίλιππο και αυτοί δεν είναι άλλη από τη Βιολέτα. Μία παλιά συμφοιτήτρια της Βασιλικής ,από την Καλαμάτα. Η κοπέλα θα εμφανιστεί στη Μάνη, όταν εξαφανιστεί  η φίλη της η  Νάντια και στο πλαίσιο της έρευνας.

Θα έρθει σε επαφή με το Φίλιππο και τη Βασιλική.  Αυτή θα είναι η τέλεια ευκαιρία για την Αρετή να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό για να χωρίσει την κόρη της και το γαμπρό της. Θα υποκύψει ο Φίλιππος; Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που δεν την περιμένουμε.

Ιουλία και Στάθης

Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούν. Ένας έρωτας που όσα χρόνια και να περάσουν, όσες κακουχίες και εντάσεις και αν ζήσουν δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Αντίθετα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Το νέο του χωρισμού της Ιουλίας και του Γιώργη, κάνει το γύρο της Μάνης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην φτάσει και στα αυτιά του Στάθη. Κάτι μέσα του λυγίζει, μόλις το μαθαίνει. Θέλει να πάει και να τη βρει και να της μιλήσει… Να της πει δυο λόγια παρηγοριάς και το κάνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά για να εκδικηθεί τον Θανάση;

Άλλωστε κάποτε της είχε πει: Δεν θέλω να με βλέπεις σαν εχθρό σου… Εκείνη ανοίγει την καρδιά της και του μιλάει για την απογοήτευση που νιώθει, για την αποτυχία του γάμου της και εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: Θέλω να είσαι ευτυχισμένη  κι εκείνη κλαίει. Παρά τα ότι ζήσανε, η αγκαλιά του συνεχίζει να είναι βάλσαμο για τις πληγές της.

Αυτή η τρυφερή στιγμή ανάμεσά τους κάτι ξυπνάει και στους δύο. Όμως οι συνθήκες που επικρατούν τους κάνουνε να είναι συγκρατημένοι. Η Ιουλία αισθάνεται ότι ο Στάθης ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής της αλλά η σχέση του με την Εύα δεν την αφήνει να εκδηλώσει όσα θα ήθελε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο που σόκαρε τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα του χωρισμού Στάθης & Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στάθη όμως, που ναι μεν αγαπά την Ιουλία αλλά δεν θέλει να πληγώσει και άλλη μία φορά την Εύα, Όμως και οι δύο δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα και ο έρωτας τους θα ανθίσει ξανά.

Πως θα το πάρει η Εύα μόλις μάθει πως η Ιουλία είναι παράνομο ζευγάρι με τον Στάθη; Θα κάνει κινήσεις να την εκδικηθεί; Και πως θα αντιδράσει ο Κουράκος στη θέα του Παράνομου ζευγαριού; Οι εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που περιμένετε και προβλέπονται καυτές!

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close