Η Γη της Ελιάς-θα-νικήσει-η-Μαρίνα-τους-φόβους-της-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Μαρίνα ίσως βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους της. 

Αν το καταφέρει ανοίγουμε σαμπάνιες και ψήνουμε σαρακοστιανά στα κάρβουνα παιδιά!!!

Ο εφιάλτης για την Μαρίνα συνεχίζεται αφού μέχρι και σήμερα ταλαιπωρείται αρκετά από τις φοβίες και τις ανασφάλειές της. Φοβάται πως αυτό που έζησε εκείνη την φριχτή νύχτα θα επαναληφθεί. Από την άλλη η Μυρτάλη είναι στο πλάι της και την στηρίζει προσπαθώντας να την ενθαρρύνει.

Η Γη της Ελιάς-θα-νικήσει-η-Μαρίνα-τους-φόβους-της-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Όμως έχει και η ίδια τους δικούς της δαίμονες να αντιμετωπίσει αφού η εικόνα του Νικήτα νεκρό, στο πάτωμα του σπιτιού της, την βασανίζει ακόμη. Οι δύο κολλητές φίλες όμως θα προσπαθήσουν να νικήσουν τους φόβους τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ανάμεσα σε Στάθη και Εύα;

Η Γη της Ελιάς-θα-νικήσει-η-Μαρίνα-τους-φόβους-της-

Συγκεκριμένα η Μυρτάλη θα αποφασίσει να πάρει την ζωή στα χέρια της και να ασχοληθεί με την επιχείρηση των Βρεττάκων ενώ η Μαρίνα με την πολύτιμη βοήθεια ψυχολόγου γράφεται σε μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας έτσι ώστε να μην φοβάται να βγει στον δρόμο μόνη της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης για ακόμη μια φορά θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Πολύ σύντομα λοιπόν η Μαρίνα θα βρει και πάλι τον εαυτό της και δεν θα φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της. Θα αρχίσει και πάλι τις βόλτες τα βράδια και θα επιστρέψει στην παλιά της ρουτίνα. Σε αυτό θα την στηρίξει αρκετά και ο Μάνος ο ο οποίος φροντίζει κάθε στιγμή να της δείχνει την αγάπη του.

Η Γη της Ελιάς-θα-νικήσει-η-Μαρίνα-τους-φόβους-της-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close