Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ανάμεσα σε Στάθη και Εύα;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές. ΘΑ δούμε να έρχεται Χωρισμός ανάμεσα σε Στάθη και Εύα;

ΑΜΑΝ άνθρωπος δεν λέει να στεριώσει! Τι χάλι είναι αυτό;

Στη Γη της Ελιάς εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα ανάμεσα σε Στάθη και Εύα. Μπορεί ο έρωτάς τους να έχει φουντώσει για τα καλά, αλλά τα εμπόδια μεγαλώνουν καθημερινά. Κι αυτό γιατί πολλοί έχουν βάλει στο στόχαστρό τους το ζευγάρι.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Από ένα και σημείο μετά, βλέποντας όσα γίνονται, η Εύα νιώθει να τη ζώνουν τα φίδια. Και ζητάει από τον Στάθη να φύγουν από τη Μάνη, για να ζήσουν ελεύθεροι και ήρεμοι τον έρωτά τους.

Η Αρετή δεν λέει να αφήσει το ζευγάρι στην ησυχία του. Και από την άλλη, οι εξελίξεις στη Μάνη που τρέχουν. Ο Στάθης είναι ευτυχισμένος με την Εύα, η οποία τον βοηθάει να ξεπεράσει τη μεγάλη του αγάπη την Ιουλία.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: epic Καυγάς Μελπώ με Χάιδω- Μπα που να σ’ έβρει μόρα και κασίδα

Η γυναίκα του, όμως, δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα να ευτυχήσει. Η εμμονή της μαζί του είναι τόσο μεγάλη που την ωθεί σε αποτρόπαιες πράξεις. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν πλησίασε την Εύα και της επιτέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Εύα έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Η Αρετή, όμως, συνέχισε τα απανωτά χτυπήματα, αφού πέταξε τον Στάθη έξω από το σπίτι και τον άφησε άφραγκο, όπως και την κόρη της την Βασιλική. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα μαχαίρια κι η Εύα δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Παρακαλά τον Στάθη να φύγουν από την Μάνη, να πάνε στην Αθήνα, να ξεσκάσουν και να κάνουν μία νέα αρχή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πού είναι το παιδί της Αντιγόνης και γιατί το έκρυβε

Ο Στάθης, όμως, αρνείται να πάει με την Εύα στην Αθήνα, αφού όλη η οικογένειά του και οι αγαπημένοι του είναι στη Μάνη. Δεν μπορεί να αφήσει την κόρη του έτσι απροστάτευτη, ειδικά τώρα που η μητέρα της κι ο αδερφός της της κάνουν τέτοια επίθεση.

Η Εύα τον ικετεύει, αλλά εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Άλλη μία απογοήτευση απομακρύνει την Εύα. Εάν ο Στάθης γρήγορα δεν πράξει σωστά, μπορεί να τη χάσει από τη ζωή του. Σύμφωνα με το ciao, εκείνη πήγε στη Μάνη για να χαλαρώσει, όχι για να μπλέξει σε έναν ατέρμονο κύκλο οικογενειακών προβλημάτων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close