Η Γη της Ελιάς: Ακριβό κειμήλιο των Βρεττάκων στα χέρια της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Αθηνά θα πάρει στα χέρια της ένα ακριβό κειμήλιο των Βρεττάκων. 

Τι κειμήλιο είναι αυτό πάλι καλέ;;;; Από ποιόν το πήρε και γιατί;;;Ααααα Αθηνά μου μέσα στην ίντριγκα είσαι και εσύ βρε παιδί μου

Η Αθηνά θα δεχτεί ένα πολύ ακριβό οικογενειακό κειμήλιο των Βρεττάκων ως δώρο, στην γη της ελιάς. Όλα θα ξεκινήσουν από την απόφασή της να στηρίξει την κόρη του Ιπποκράτη με την περιουσία της οικογένειας, παραχωρώντας της το 1% που τόσο πολύ ζητά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποκληρώνει τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-ακριβό-κειμήλιο-των-Βρεττάκων-στα-χέρια-της-Αθηνάς-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παίρνει πόδι και από τον Στέφανο

Σε συνεννόηση με τον Ιάκωβο, η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει επιτέλους το αφεντικό της επιχείρησης. Η Ιουλία κατάφερε να πιέσει τον αδελφό της να περάσει τα περιουσιακά στοιχεία που αναλογούν στην ανιψιά της. Η οικογένεια παραμένει διχασμένη, αλλά το σημαντικό είναι πως η Μυρτάλη θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Για να ευχαριστήσει την μητριά της, η νεαρή ηρωίδα θα της κάνει ένα δώρο αξίας. Θα της χαρίσει μέσα από την καρδιά της ένα κειμήλιο από τη μητέρα της, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας.

Η Γη της Ελιάς-ακριβό-κειμήλιο-των-Βρεττάκων-στα-χέρια-της-Αθηνάς-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά κάνουν έρωτα

Η Αθηνά θα λυγίσει, μόλις αντικρίσει αυτό το κειμήλιο στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη θα την παρακαλέσει να το δεχτεί δείχνοντάς της πως εάν αυτή η χημεία συνεχιστεί, τότε με τον καιρό θα αρχίσει πράγματι να την βλέπει σαν μητέρα της.

Οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά σύμφωνα με το youfly.com . Σταδιακά, οι δυο τους θα αναπτύξουν μία πολύ γερή σχέση, με τη μία να βοηθάει την άλλη, σε κάθε της βήμα. Η Αθηνά θα της εμπιστευτεί το παρελθόν τους και θα γίνουν πράγματι μητέρα και κόρη. Ποια στάση θα κρατήσει ο Ισίδωρος, απέναντι σε αυτή τη σχέση;

Η Γη της Ελιάς-ακριβό-κειμήλιο-των-Βρεττάκων-στα-χέρια-της-Αθηνάς-

Πηγή: youfly.com
Close