Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το θρίλερ με την μικρή Αγγελική. 

Βρε το κοριτσάκι μας τι τραβάει…

Η ημέρα του γάμο του Κωσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Στην κυριολεξία λάμπει από χαρά, ενώ παρόντες στον γάμο αλλά και στην βάφτιση που θα ακολουθήσει είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος αρνείται να παρευρεθεί λόγω του Κωσταντίνου, ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική-Μάνο-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτει τα πάντα η Βαγγελιώ

Πηγαίνετε εσείς και βρείτε μία δικαιολογία για εμένα στον Λυκούργο. Δεν έχω διάθεση μετά από την αγωγή που πήγε και έκανε αυτός.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Πρέπει να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε, τους λέει. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης πιέζεται περισσότερο από την Αντιγόνη που του λέει: Δεν μπορείς να αναστατώνεις έτσι τη ζωή τους και κυρίως του παιδιού.

Πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να είναι προς όφελος της Αγγελικής του επισημαίνει και ο Σωκράτης συμφωνεί να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close