Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό.

Τί είναι αυτά μωρέ;;; Πού αιτούμαστε για αλλαγές στο σενάριο;;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του mega η γη της ελιάς. Σύμφωνα με το mytv, ο Στάθης συνεχίζει να κυνηγά έναν απαγωγέα παιδιών μέχρι που ένα τσιράκι του τον πυροβολεί.

Επίσης ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό. Ο Στάθης από τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά στην απαγωγή ενός ανήλικου αγοριού και δεν αντέδρασα αισθάνεται τρομερές τύψεις και ενοχές. Μάλιστα αποφασίζει να βρει το άτυχο παιδί και να ξεσκεπάσει ο ίδιος τον αδίστακτο απαγωγέα ανηλίκων.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς ο Στάθης αγνοεί επιδεικτικά την συμβουλή του αστυνόμου Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα απαγωγέων ανηλίκων. Μάλιστα περιμένει για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες.

Όμως ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά. Τον προσκαλεί να μιλήσουν με σκοπό να τον βγάλει απ’ τη μέση. Στο μεταξύ η αστυνομία έχει υπό στενή παρακολούθηση τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Στάθης αυτονομείται και με την απειλή όπλου απαιτεί από το Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του. Εμφανίζεται ένα τσιράκι του απαγωγέα και πυροβολεί τον Στάθη.

Την ίδια στιγμή φτάνει η αστυνομία και ένας από τους αστυνομικούς μπαίνει μες στη μέση για να προστατεύσει το Στάθη. Ωστόσο η σφαίρα έχει βρει τον άντρα στον ώμο και αιμορραγεί. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο που του δίνονται οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν νιώθει ερωτευμένη η Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η άγρια σύγκρουση Ειρήνης και Ασπασίας βάζουν τον Δημοσθένη σε υποψίες

Όλοι ενημερώνονται για το περιστατικό και ανησυχούν αλλά οι γιατροί τους καθησυχάζουν πως το τραύμα είναι ελαφρύ. Όσο συμβαίνουν αυτά η Ειρήνη, η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας γοητεύεται ιδιαίτερα από το Φίλιππο και τον φλερτάρει έντονα.

Ωστόσο όταν εκείνος προκειμένου να απαλλαγεί από αυτήν την προσβάλλει άσχημα τότε η Ειρήνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Λέει στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει και στη συνέχεια πηγαίνει στην αστυνομία, στο Κουράκο και τον κατηγορεί για βιασμό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η άφιξη του Κίμωνα στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα βρει έναν νέο έρωτα

Ο Γιώργης γνωρίζοντας καλά το νεαρό άνδρα και όσα έχουν προηγηθεί με την Κατερίνα και όχι μόνο κράτα επιφυλακτική στάση και υπόσχεται να το ερευνήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close