Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού την Μεγάλη Τρίτη ο Ορέστης καταφθάνει στην Μάνη.

Ανυπομονούμεεεε!

Τη Μεγάλη Τρίτη, στο τέλος του επεισοδίου, θα δούμε να μπαίνει στη σειρά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ορέστης Αντωνιάδης που υποδύεται, φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης και η Μυρτάλη σε νέα περιπέτεια!

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική – Φίλιππο

Οπως έχουμε πει, δηλώνει σε όλους ότι ήρθε για διακοπές και θα μείνει 15 μέρες, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, αφού πρόκειται για έναν μυστικό αστυνομικό, ο οποίος έρχεται για να ανακαλύψει τους δολοφόνους του Κίμωνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλέξης βάζουν στόχο τον Χρήστο

Μένει στη Μάνη, εγκαθίσταται και αρχίζει να εργάζεται ως γυμναστής, αλλά πίσω απ’ αυτό δουλεύει ασταμάτητα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του γιου τού Δημοσθένη. Οπως είναι φυσικό, θα κεντρίσει την προσοχή και σαν άντρας και σύντομα θα έχουμε και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο! Ποιο θα είναι αυτό και με ποια θα σας πούμε σε λίγες ημέρες.

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close