Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη.

Καλώς να ορίσει….

Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη. Ο ρόλος μυστήριο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ραγδαίες και άκρως συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA “H Γη Της Ελιάς” καθώς στα επόμενα επεισόδια της σειράς εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άντρας που γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη. Ένας μυστηριώδης άντρας φτάνει στη Μάνη για να ταράξει τους πρωταγωνιστές της δραματική σειρά του MEGA  “Η Γη της Ελιάς”. Ο λόγος για τον Ορέστη Αντωνιάδη τον οποίον  ενσαρκώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έρχεται για να μείνει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

 

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή το παίζει μετανιωμένη και διαλύει Βασιλική  Φίλιππο

Ποιος είναι ο ρόλος του και πόσα μυστικά κρατάει κρυμμένα; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού my TV , ο Ορέστης  Αντωνιάδης που θα κάνει την εμφάνισή του στα επεισόδια που θα προβληθούν την Μεγάλη Εβδομάδα, κρύβει πολύ περισσότερα απ’ όσα θα δείξει αρχικά. Καταφθάνει στην Μάνη ως απλώς τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα. Έτσι πολύ σύντομα θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Ο Ορέστης Αντωνιάδης είναι ένας γυμναστής από την Αθήνα που έχει το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή του Περιστερίου.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλέξης βάζουν στόχο τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ένας χωρισμός που θα πονέσει

Πηγαίνει στην Αρεόπολη ως τουρίστας και φαίνεται ένας απλός και φιλήσυχος άντρας. Αμέσως γίνεται αγαπητός και συνδέεται με τα περισσότερα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Σιγά-σιγά όμως αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας του και σύντομα αποκαλύπτεται η αλήθεια που κρύβει. Θα δούμε τον Ορέστη να επισκέπτεται το νεκροταφείο που είναι θαμμένος ο Κίμωνας γεγονός που φανερώνει ότι οι δύο άντρες γνωρίζονταν. Μάλιστα ο εν λόγω χαρακτήρας που οπλοφορεί νόμιμα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από το θάνατο του νεαρού Καπερνάρου.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα για να μείνει η Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Με χωρισμούς βομβά και 2 γάμους πάμε στο τέλος της σεζόν

Όλοι πιστεύουν ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και ο μόνος που γνωρίζει τη σοκαριστική αλήθεια είναι ο πατέρας του, ο Δημοσθένης, ο όποιος μπαίνει στο στόχαστρο του Ορέστη και μετατρέπεται στο ζωντανό εφιάλτη του. Συγκεκριμένα ο Ορέστης γίνεται η σκιά του και παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του. Σημειώνεται ότι ο νέος ήρωας πρόκειται να παραμείνει στο σίριαλ και την επόμενη σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close