Απίστευτο: Οκτάχρονη δίχως πόδια διαγωνίζεται στην ενόργανη και δίνει ένα πολύτιμο μάθημα

Ένα κ0ρίτσι από το Οχάιο  γεννήθηκε χωρίς πόδια,  γράφτηκε σε τμήμα ενόργανης γυμναστικής και δίνει ένα πολύτιμο μάθημα ζωής που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε.

Ο λόγος για την Πέιτζ Κάλενταϊν,  της οποίας οι γονείς  αποφάσισαν να την γράψουν σε μαθήματα ενόργανης γυμναστικής προκειμένου να δυναμώσει το σώμα της.

Η ίδια είπε στο ΑBC 6 NEWS: “Οι γονείς μου ήθελαν να ξεκινήσω γυμναστική, προκειμένου να αποκτήσω δυνατό κορμό. Όταν ξεκίνησα αντιμετώπιζα μεγάλη δυσκολία.

Δείτε επίσης:Συμπεριφέρσου στο παιδί σου να να είναι ήδη το πρόσωπο που θα ήθελες να γίνει! Με στήριξη  αποδοχή θα καταφέρει όσα ονειρεύεται

“Σύντομα άρχισα να βελτιώνομαι και να ανεβαίνω στην μπάρα. Πιστεύω πως οτιδήποτε προκύψει στη ζωή μπορείς να το ξεπεράσεις. Αυτό θα έλεγα σε κάποιον. Μπορείς να το καταφέρεις.”

Η Έστερ Γουέιμπελ προπονήτρια  της Πέιτζ  αναφέρει πως το πρόγραμμα   στο οποίο αγωνίζεται  το παιδί είναι αρκετά ελεύθερο.   Η Πέιτζ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα.

Όσον αφορά το μέλλον, δεν την κρατά τίποτα. “Θέλει να γίνει μαζορέτα, να κολυμπήσει, έχει σκεφτεί ακόμα και την τοξοβολία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της, Σον Κάλενταϊν.

Η προσωπικότητα αυτού του παιδιού μας διδάσκει την δύναμη της θέλησης και της επιμονής στο να  καταφέρουμε τα πάντα.

Σίγουρα παίζει ρόλο και η προσωπικότητα των γονέων σε αυτό. Πρέπει να  δίνουμε  θάρρος στα παιδιά μας και την δυνατότητα να εξελίσσονται πάρα τις δυσκολίες.

Ο ρόλος της οικογένειας είναι είναι πολύ σημαντικός στο να γίνει ένα παιδί δυναμικό και αυτόνομο.

 

Close