Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 29 , 30 , 31

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 29 , 30 , 31 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1 δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 29 στις 21/10/21

Επεισόδιο 29– Β Κύκλος 

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ένα τροχαίο με τραγική κατάληξη, τους κάνει όλους – και τον Δημήτρη – να αναρωτηθούν τι δουλειά είχε η Αλίκη στο αυτοκίνητο της Μαργαρίτας.

Παράλληλα, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στην Νέλλη τις υποψίες του για την Αλίκη και σκέφτεται αν θα αποκαλύψει στον Δημήτρη το στοιχείο που την τοποθετεί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Βολίδης εκείνη τη νύχτα.

Η Ελπίδα ζητάει από την Εύα να απομακρυνθεί από τον Ιάσωνα, καθώς ενόψει της δίκης του, η σχέση του με μια ανήλικη, θα επηρεάσει αρνητικά το δικαστήριο.

Ο Νικήτας και ο Αντώνης ανησυχούν για την Δάφνη και το μωρό που έχουν εξαφανιστεί. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το αίτημά της για προσωρινή αποφυλάκιση απορρίπτεται και οδηγείται στην φυλακή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Eλιάς : Eτσι θα εκδικηθεί η Αντιγόνη τον Ισίδωρο

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το αίτημά της για προσωρινή αποφυλάκιση απορρίπτεται και οδηγείται στην φυλακή.

Ήλιος επεισόδιο 30 στις 22/10/21

Επεισόδιο 30 – Β Κύκλος 

Η Αλίκη ξεπερνάει τον κίνδυνο απ’ το ατύχημα, αλλά αυτό δεν ησυχάζει τον Δημήτρη που οι υποψίες του για εκείνη τον βασανίζουν πια σοβαρά. Η Αλεξάνδρα οδηγείται στη φυλακή κι η Εύα με τον Άρη αισθάνονται αβοήθητοι, περιμένοντας με αγωνία την Αλίκη να συνέλθει.

Η Ελπίδα, με μεγάλη υπομονή, προσπαθεί να βοηθήσει τον Ιάσωνα να θυμηθεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να τον βοηθήσει. Οι προσπάθειές της αρχίζουν να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ η ίδια βασανίζεται απ’ τις δικές της μνήμες. Η Αλίκη είναι πια αποφασισμένη να ομολογήσει όλη την αλήθεια για τον φόνο Βολίδη στον Δημήτρη… Η ώρα των αποκαλύψεων και για τους δύο έχει φτάσει…

Ήλιος επεισόδιο 31  στις 25/10/21

Επεισόδιο 31 – Β Κύκλος 

Η Αλίκη θα πει όλη την αλήθεια στον Δημήτρη για το θάνατο του Βολίδη. Ο Δημήτρηςθα νιώσει προδομένος. Πάει έξαλλος στο κελί της Αλεξάνδρας και την ενημερώνει πως θα φροντίσει ,να μην βγει ποτέ από την φυλακή.

Η Ελπίδα θα πιέσει τον Ιάσωνα για να μπορέσει να θυμηθεί τον πωλητή που συνάντησε την ώρα του φόνου. Ο Στέφανος θα πει στην Αθηνά πως  βρίσκει πως είναι πολύ περίεργο, που η Αλίκη βρισκόταν με την Μαργαρίτα στο ίδιο αμάξι.

Ο Χρήστος παρόλο που είναι αρκετά κοντά στη Δάφνη και το παιδί, δεν μπορεί να καταφέρει να τους εντοπίσει. Χάνει τελείως το κουράγιο του και είναι σίγουρος πια ότι δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πίσω το παιδί.

Δείτε επίσης :Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 25 , 26 , 27 , 28

Η Ελένη καταλαβαίνει πως η Ελπίδα για τον Ιάσωνα. Η Δάφνη θα κανονίσει να φύγει παράνομα από τη χώρα με το μωρό, όμως τα σχέδιά της θα ανατραπούν βίαια.

Η Αλίκη αποφασίζει να παραδοθεί στην Αστυνομία και ζητάει από τον Δημήτρη να την συγχωρέσει . Ο Δημήτρης, όμως, έχει ήδη αποφασίσει τι θα κάνει

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 32 , 33 , 34 , 35

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close