Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 32 , 33 , 34 , 35

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 32 , 33 , 34 , 35 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1 δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 32 στις 26/10/21

Επεισόδιο 32– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη πως η Αλίκη έκρυβε την αλήθεια για την εμπλοκή της στη δολοφονία , έχει διχαστεί χωρίς να ξέρει τί να κάνει. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Η Δάφνη θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βρει ποιοι πήραν το μωρό.

Η Ελένη καταλαβαίνει πως η Ελπίδα δεν ενδιαφέρεται για τον Ιάσωνα μόνο ως αστυνόμος, αλλά ότι τους  συνδέει κάτι πιο δυνατό. Στη φυλακή θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν την Αλεξάνδρα. Η Λήδα θα  αρχίσει να καταλαβαίνει πως ο Αντώνης και ο Νικήτας κάτι κρύβουν. Η Δάφνη πάνω  στην απελπισία της πηγαίνει στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να την βοηθήσει για να βρει το παιδί της. Η αστυνομική επιχείρηση της οποίας ηγείται ο Δημήτρης θα πάρει μια πολύ άσχημη τροπή, που απειλεί σοβαρά τη ζωή του και γεννά πολλά ερωτηματικά.

Ήλιος επεισόδιο 33 στις 27/10/21

Επεισόδιο 33– Β Κύκλος

Η εξαφάνιση του Δημήτρη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Η Αλίκη θα καταρρεύσει και θα νιώσει υπεύθυνη, θεωρώντας πως φταίει αυτή που εξαφανίστηκε.. Κάθε νέο στοιχείο που έρχεται, θα φέρει περισσότερη ανησυχία για την τύχη του Δημήτρη. Η ξαφνική εμφάνιση της Δάφνης χωρίς το μωρό προκαλεί στον Χρήστο φόβο και οργή. Δεν θα την πιστέψει, ενώ εκείνη θα τον ικετεύσει να μην την παραδώσει στην αστυνομία προτού βρει το μωρό.

Η Αλεξάνδρα, τρομοκρατημένη με την απόπειρα εναντίον της, θα ζητήσει την βοήθεια του Στέφανου. Κι ενώ ο Χρήστος  θα ψάξει με τους άλλους για τον Δημήτρη, θα μάθει για την εμπλοκή του Νικήτα στην υπόθεση της Δάφνης. Η αλήθεια θα  φτάσει και στην Λήδα, η οποία  θα απογοητεύει. για ακόμη μια φορά. Όταν ο Αντώνης της ομολογήσει πως εκείνος πρώτος  βοήθησε την Δάφνη,θα ξαφνιαστεί περισσότερο… Και ενώ όλοι ψάχνουν τον Δημήτρη, εκείνος δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον εαυτό του

Ήλιος επεισόδιο 34 στις 28/10/21

Επεισόδιο 34– Β Κύκλος

Η Δάφνη και ο Χρήστος  συνεχίζουν να ψάχνουν για το παιδί τους με τη βοήθεια του Νικήτα. Όμως αυτοί που το έχουν κλέψει είναι ένα βήμα μπροστά από αυτούς. Οι φόβοι της Αθηνάς πως ο Δημήτρης δεν είναι στη ζωή  θα μεγαλώσουν την στιγμή που θα μάθει πως  λιμενικός ήταν πληρωμένος από την οργάνωση. Η Αλίκη δεν δέχεται ότι ο Δημήτρης είναι νεκρός και κατηγορεί την Αθηνά πως δεν κάνει σωστά τη δουλειά της.

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 29 , 30 , 31

Ο Διονύσης  θα επισκέπτει την Αλεξάνδρα στη φυλακή και την θα την πιέσει πολύ με τις ερωτήσεις του. Αυτό που θέλει να μάθει, είναι γιατί η Αλίκη βρισκόταν μαζί με την θεία του στο αυτοκίνητο τη ημέρα που πέθανε. Η Αθηνά θα μάθει πως αυτός που διοικεί την οργάνωση είναι αρκετά επικίνδυνος και το ονομά του είναι Μενέλαος. Κάποιος  θα συνεχίσει να απειλεί την Αλεξάνδρα, μπαίνοντας κρυφά στο κελί της . Αυτή θα  τρομοκρατηθει, και θα ζητήσει από την Αθηνά να την βγάλει έξω με εγγύηση. Ο Δημήτρης  θα ξυπνήσει ζαλισμένος και θα δεί πως βρίσκεται σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 30, 31 , 32 , 33

Ήλιος επεισόδιο 35 στις 29/10/21

Επεισόδιο 35– Β Κύκλος

Η Ελένη θα ρωτήσει ευθέως την Ελπίδα αν είναι η μητέρα του Ιάσωνα. Όλοι θεωρούν πως ο Δημήτρης είναι νεκρός. Ο Χρήστος  θα ψάξει τα πράγματα του Δημήτρη στο ξενοδοχείο . Εκεί  θα βρει τον φάκελο με την ταυτοποίηση του dna από τον φόνο του Βολίδη. Η Αλίκη,, ξεσπάει σε όλους  και σε όλα και θα ζητήσει την βοήθεια του Στέφανου.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η Ελπίδα θα έρθει πιο κοντά με τον Ιάσωνα και θα τον βοηθήσει να θυμηθεί το άλλοθι του.Η Αλεξάνδρα θα βγει  από τη φυλακή, αλλά οι απειλές εναντίον της θα συνεχιστούν. Ο Δημήτρης θα συνέρθει και θα δει μπροστά του μία νέα κοπέλα που δεν την έχει ξαναδεί, την Νάντια.

Μια πληροφορία που θα φτάσει στην Αθηνά, θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 36 , 37, 38, 39, 40

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close