Ήλιος : Γίνεται μακελειό με δύο νεκρούς

Hλιος Γίνεται μακελειό με δύο νεκρούς. Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ANTENNA, θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις.

Δολοφονίες επιθέσεις και ανατροπές θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς  Ηλίος. Η συμμορία που έχει απαγάγει το Δημήτρη, φαίνεται πως δεν αστειεύεται. Θύματα είναι δύο πρόσωπα. ενώ και η Αλίκη κινδυνεύει. Παράλληλα ο Νικήτας αποφασίζει να παραδοθεί στους κακοποιούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV o clock η Αλίκη, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να βρει το Δημήτρη, αλλά και να ανακαλύψει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την απαγωγή του. Η γυναίκα συναντά το Στέφανο και του ζητά να τη βοηθήσει.  O άντρας δέχεται και έτσι ξεκινούν να ενώνoυν τα κομμάτια του παζλ ,αυτής της περίεργης υπόθεσης. Σύντομα ανακαλύπτουν πως η κόρη της οικιακή βοηθούς της, η Αρετή, έχει στην τράπεζα ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 41 , 42 , 43 , 44 , 45

Η Αλίκη, αντιλαμβάνεται πως το κορίτσι εμπλέκεται στην εξαφάνιση του αγαπημένου της, αλλά και πως προσπάθησε να την ενοχοποιήσει .Την ίδια στιγμή η Αρετή, δέχεται επίθεση από τους ανθρώπους με τους οποίους μέχρι πρότινος συνεργαζόταν και τρομάζει.  Τότε καταλαβαίνει το μέγεθος των πράξεων της και απόφασίζει να πει στην Αλίκη όλη την αλήθεια.

Η τελευταία λοιπόν, συνειδητοποιεί πως υπάρχει μία οργανωμένη συμμορία πίσω από όλα αυτά, αλλά δεν πτοείται και συνεχίζει με πάθος έρευνα της . Την ίδια ώρα, ένας κρατούμενος και παλιός γνώριμος της Ελπίδας της αποκαλύπτει, ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Λαϊνά και τη δολοφονία του Φιλίππου Βενεκίδη.

Ήλιος : Γίνεται μακελειό με δύο νεκρούς

Η γυναίκα, δεν μπορεί να πιστέψει οσα  έμαθε αλλά και το ποιος τελικά είναι ο γιος του Μενέλαου . Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένα πρόσωπο της συμμορίας, Ο Νότης, βρίσκεται νεκρός στα βράχια μιας παραλίας . Η δολοφονία του γίνεται πρώτη είδηση, ενώ την ίδια  ώρα, η Αλίκη προσπαθεί να μάθει τη ταυτότητα του ανθρώπου,που πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Η συμμορία όμως βρίσκεται, ένα βήμα μπροστά. Μάλιστα τα μέλη της ενημερώνονται πως ο κρατούμενος μίλησε στην Ελπίδα  και αποφασίζουν να τις κλείσουν το στόμα . Έτσι λοιπόν την απειλούν, πως αν αποκαλύψει όσα έμαθε θα  τη σκοτώσουν.  Κάτι που κάνουν!

Ήλιος : Γίνεται μακελειό με δύο νεκρούς

Η Αρετή δολοφονείται άγρια

Η Αρετή δολοφονείται άγρια. Η εξαφάνιση της  Αρετής,προβληματίζει την Αλίκη, η οποία, πάνω στην αγωνία της να μάθει τι έχει συμβεί στο Δημήτρη, αναλαμβάνει δράση . Όμως μία ξαφνική επίθεση,  αλλάζει τά δεδομένα. Η ίδια έχει γίνει πια στόχος, με αποτέλεσμα η ζωή της να κινδυνεύει.  Ωστόσο τίποτα πια δεν τη  τρομάζει!

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς : Aκραίες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας -Στάθη

Κάποιες πληροφορίες την οδηγούν, σε έναν επιχειρηματία στο Βόλο, τον Γρηγόρη.  Ο τελευταίος παραδέχεται πως φοβάται για τη ζωή του, δίχως όμως να της αποκαλύπτει, πώς έχει σχέση με την εξαφάνιση του συζύγου της .Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η αστυνομία εντοπίζει το πτώμα της Αρετής. Η δολοφονία του κοριτσιού ,προκαλεί τρόμο στους κατοίκους της πόλης και ειδικά στην Αλίκη, η οποία αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η συμμορία .

Ο Νικήτας αποφασίζει να παραδοθεί στους κακοποιούς που τον κυνηγούν

Ήλιος : Γίνεται μακελειό με δύο νεκρούς

Τα προβλήματα για τη Λήδα και τον Νικήτα, φαίνεται πως δεν έχουν τέλος.  Όπως θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς, Ηλιος, το ζευγάρι πανικοβάλλεται ιδιαίτερα, όταν πληροφορείται πως Αντώνης δέχτηκε επίθεση. Οι δυο τους, είναι σίγουροι, πως πίσω από αυτό το συμβάν ,κρύβονται οι άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν τον Νικήτα από τη μέση.  Μάλιστα τα πράγματα, παίρνουν απρόσμενη τροπή, όταν οι κακοποιοί πλησιάζουν και χτυπούν τη Λένα, με παρόμοιο τρόπο όπως και τον Αντώνη .

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: H Ελένη θυσιάζει τη ζωή της για να σώσει το Λαμπρό

Η επίθεση που δέχτηκε η κοπέλα, επιβεβαιώνει στην Λήδα, πώς κάποιος με αυτό τον τρόπο, στέλνει  προειδοποιητικά μηνύματα στο Νικήτα, για να τον αναγκάσει να εμφανιστεί. Λίγες ώρες μετά ,μία επίσκεψη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της γιατρού, με αποτέλεσμα ο Νικήτας να σκέφτεται πολύ σοβαρά τις επόμενες κινήσεις τους.  Δεν μπορεί άλλο, να βάζει σε κίνδυνο, τόσο τη ζωή της αγαπημένης του, όσο και της οικογένειάς του ….Έτσι αποφασίζει  να παραδοθεί, παρά τις προσπάθειες που κάνει η Λήδα να τον μεταπείσει. Εκείνος δεν κάνει πίσω . Η γυναίκα ξέρει, πως αυτή είναι ίσως η τελευταία φορά που βλέπει τον Νικήτα  και όταν εκείνος φεύγει καταρρέει…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close