Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

ΣΑΣΜΟΣ εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια: ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα  καταλάθος και ο Μαθιός αναλαμβάνει  δράση σύμφωνα με τα spoilers.

H απόλυτη ανατροπή αναμένεται να έρθει στην aγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός , και το περιοδικό TV 24  έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στην Σεμίνα! Καρέ-καρέ όλο το σκηνικό.

Οπως θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια ,Ο Πέτρος θα μάθει τη σχέση της αδερφής του με τον Αστέρη και θα γίνει έξαλλος. Η Αργυρώ δεν του μιλάει και ο Αστέρης μάταια προσπαθεί να πει ότι αγαπάει την αδερφή του και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την οικογένειά του.

Δέιτε ακόμη Σασμός: Ο Μανόλης μιλάει για την σειρά και δίνει τα περισσότερα spoilers

Όλα αυτά όμως, δεν έχουν να κάνουν με το άγριο φονικό που θα παρακολουθήσουμε να συμβαίνει σε πάνω από ένα μήνα από τώρα. Όλα αρχίζουν από μία παρεξήγηση, όταν ο Πέτρος τσακώνεται με το Μανώλη, εξαιτίας του σκύλου του, ο Μανώλης επειδή επειδή είναι ενοχικός, βλέπει στον ύπνο του έναν εφιάλτη με τον Πέτρο, και αρχίζει να φωνάζει

Αυτός είναι ο φονιάς! Ο  Πέτρος Βρουλάκης!

Τον ακούει η Θεοδώρα η αδερφή του, που τα έχει μαζεμένα στον Πέτρο, και θέλει να τον εκδικηθεί, επειδή την έχει απορρίψει. Έτσι  τον ηχογραφεί. Με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, ενοχοποιεί τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή. Η αστυνομία από την άλλη, μιλάει με τους Σταματάκηδες καθώς δεν μπορεί να πειστεί για την ενοχή του. Ενώ η Αργυρώ εκνευρισμένη, με όλη αυτή την κατάσταση ,ζητάει από τον Αστέρη να χωρίσουν οριστικά.

Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 34 , 35 , 36 , 37

Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα καταλογίζουν στον Πέτρο και ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ του είχε πει ψέματα για το άλλοθι του και ότι ποτέ δεν ήταν μαζί στο κτήμα, που είχαν πει ότι ήταν την ώρα του φονικού του Στεφανή…. ο Αστέρης χαμένος από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, αρχίζει να ψάχνει τον Πέτρο προκειμένου να του μιλήσει και να του δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις . Στο μεταξύ η αστυνομία δεν έχει πειστεί ότι ο Πέτρος είναι ένοχος, και έτσι είναι ακόμα ελεύθερος και ζει τον έρωτά του με τη Σεμίνα .

 

Πως θα σκοτώσει ο Αστέρης τον Πέτρο

Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Σε μία τέτοια κατάσταση τον βρίσκει  ο Αστέρης. Σε ένα χωράφι που είναι με την Σεμίνα και μάλιστα σε ερωτικές περιπτύξεις …Ο Αστέρης έξαλλος βλέπει ττον Πέτρο και του φωνάζει : Εσύ τον σκότωσες !Λεγε!  Ο Πέτρος αρχίζει και αυτός να τον σπρώχνει και όταν βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει, λέει στη Σεμίνα : Φύγε !Πήγαινε στο αυτοκίνητο και περίμενέ με.

Τρομαγμένη, μπαίνει στο αυτοκίνητο της,  ενώ οι δύο άντρες, έρχονται στα χέρια.  Η κατάσταση εχει  ξεφύγει και ο Πέτρος, για να σταματήσει τον Αστέρη αρχίζει να φωνάζει : Τι κάνεις ρε;  Aσε με !Τρελάθηκες;  Και ενώ ο Αστέρης αρχίζει να τον χτυπάει, ο Πέτρος για να τον φοβίσει και να τον κάνει να σταματήσει, βγάζει το όπλο του και πυροβόλει στον αέρα.

Ο Αστέρης τρομάζει, δεν καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος το έκανε να σταματήσει και να φύγει νομίζει ότι πάει να τον σκοτώσει, και αυτόν, οπως έκανε και με τον Στεφανή και βγάζει και αυτός το δικό του όπλο.  Πυροβολεί  και η σφαίρα χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου και  στη συνέχεια εξοστρακίζεται και βρίσκει τον Πέτρο στην καρδιά .

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Το κακό είχε γίνει… Ο Αστέρης σκότωσε τον Πέτρο, μπροστά στα μάτια της Σεμίνας, που έχει δει πως το φονικό,στην ουσία ήταν ένα ατύχημα. Ο Αστέρης έχει σκοτώσει τον Πέτρο από μία παρεξήγηση… Από ένα λάθος… Από την κακιά ώρα όπως λέει ο ίδιος.  Ο Πέτρος είναι νεκρός ,μέσα στα αίματα, και ο Αστέρης φεύγει σαν τρελός .

Δεν ξέρει τι να κάνει… Δεν έχει που να πάει… Εχει γίνει φονιάς Και αυτό δεν το αντέχει ! Τα άσχημα μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν.  Ολος ο τόπος Βουίζει,  ότι ξανά άναψε η βεντέτα . Οτι και πάλι ένας Σταματάκης σκότωσε έναν Βρουλάκη. ο Αστέρης είναι ράκος και αμέσως τρέχει στον αδερφό του και στη μάνα του . Τρέμοντας και κλαίγοντας, τους λέει όλη την αλήθεια .

Δεν ήθελα να τον σκοτώσω …Δεν πήγα να τον σκοτώσω ! Εβγαλε όπλο και έριξα!  Και εγώ απλά για να τον φοβίσω, δεν του έριξα!Το ορκίζομαι . Στο αυτοκίνητο χτύπησε η σφαίρα τους λέει …

Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον συνεφέρει, όταν ο Αστέρης της λέει:  Θα πάω τώρα κιόλας να παραδοθώ!  Ηταν άτυχη  στιγμή. Εχω και μάρτυρα ότι δεν τον σημάδεψα! Η Καλλιόπη τον αγκαλιάζει…

Δεν πρόκειται να πας πουθενά του λέει … Ο Μαθιός ,που τον ακούει, του έχει κοπεί η ψυχή από τις ενοχές. Για χάρη του  ο αδερφος του έβαψε με αίμα  τα χέρια του. Και τώρα αναλαμβάνει αυτός την κατάσταση…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close