Ήλιος: Το φινάλε της σειράς βάφεται κόκκινο

Ήλιος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς το φινάλε της σειράς βάφεται κόκκινο.. Spoiler για το τέλος.

Ο Ήλιος βάφτηκε κόκκινος θα έπρεπε να λέγεται κανονικά  η σειρά. Δεν θέλαμε τέτοιο τέλος καλέεεεεε…

Η επιτυχημένη σειρά Ήλιος έχει καταφέρει να καθηλώσει αρκετούς Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες και τα spoiler διαρρέουν σχεδόν καθημερινά. Άλλο ένα spoiler λοιπόν δείχνει ότι το φινάλε του Ήλιου θα βαφτεί…κόκκινο. Τι θα συμβεί; Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 185 , 186 , 187

Η Αλίκη δεν νοιώθει έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από τον χαμό του Δημήτρη. «Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μείνουμε φίλοι» λέει στον Παύλο που κι εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του.

Την ίδια ώρα η Αθηνά, σε μια μικρή άδεια απ’ το ψυχιατρείο, ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό της, ενώ η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει.

Ήλιος-το-φινάλε-θα-βαφτεί-κόκκινο-

Δείτε ακόμα Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137

Στο μεταξύ η Λήδα, που από τύχη γλίτωσε την επίθεση εναντίον της, προσπαθεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Ο Στέφανος με τη σειρά του εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του. «Αν δεν το κάνεις ξέρει τι σε περιμένει.

Και να είσαι σίγουρη πως δεν θα διστάσω ούτε στιγμή» την απειλεί. Όσο για την Αθηνά αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και προσπαθεί να δολοφονήσει τον Στέφανο, όμως δεν τα καταφέρνει.

Παύλος και Αλίκη ξανά κοντά τι φινάλε βάφεται με αίμα στον Ήλιο

Σύμφωνα με το TV24, η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές. «Πρέπει να τη βοηθήσουμε. Πρέπει να την πιστέψεις. Ο Μάνος είναι ο Στέφανος» λέει του Χρήστου. «Σε πιστεύω αλλά πρέπει να βρούμε αποδεικτικά στοιχεία» της απαντάει εκείνος.

Ήλιος-το-φινάλε-θα-βαφτεί-κόκκινο-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία διαγράφει τον Αποστόλη

Οι δυο τους ξεκινούν ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να αποδείξουν την αλήθεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν ο Παύλος διακρίνει μία περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα. Ίσως τελικά ο ένοχος για τις δολοφονίες να μην είναι και τόσο μακριά από όσο πίστευαν.

Ήλιος: Το φινάλε της σειράς βάφεται κόκκινο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος σκοτεινιάζει και όλα αλλάζουν

Μέσα σε όλα η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό της, αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνος ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη.

«Νομίζω ότι οι δυο μας μπορούμε να έχουμε μέλλον. Αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια. Τι λες;» είναι τα λόγια του κι εκείνη δείχνει να συμφωνεί. Όσο για την κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα και το φινάλε θα γραφεί με αίμα

Ήλιος-το-φινάλε-θα-βαφτεί-κόκκινο-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close