Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία διαγραφεί τον Αποστόλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Ευτυχία να διαγραφεί τον Αποστόλη. 

Και καλά θα κάνει … Τώρα πείτε μου αλήθεια είναι αυτή μούρη για να κάθεται να τον παρακαλεί  τέτοια κόοοοοοοκλα;;;

Η Ευτυχία και ο Αποστόλης θα διχαστούν αρκετά, στην γη της ελιάς. Ένα λάθος του Αποστόλη, θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Θέλοντας να της αποδείξει τι έχει κάνει μεγάλο λάθος που τον άφησε, θα ξεκινήσει να φλερτάρει τη νεαρή εργάτρια του ελαιώνα, προβληματίζοντας αρκετά την πρώην σύντροφό του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Αποστόλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το επικό χαστούκι της Αρετής στην Εύα (βίντεο)

Η Σοφία γοητεύεται από το ερωτικό του κάλεσμα. Ο Αποστόλης της ζητάει να βγουν για φαγητό, με αποτέλεσμα τα πρώτα σχόλια στη Μάνη να παίρνουν φωτιά για το νέο αυτό ζευγάρι.

Η Ευτυχία, αντί να ζηλέψει, θα εξοργιστεί αρκετά, στην γη της ελιάς. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που της έκανε πρόταση γάμου, κατάφερε να την ξεπεράσει τόσο γρήγορα. Η ενόχλησή της θα κάνει τον Αποστόλη να χαρεί, με αποτέλεσμα το ειδύλλιο με τη Σοφία να συνεχίζεται.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αποστόλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό

Βέβαια, αυτό που δε γνωρίζει ο ίδιος, είναι πως το γυαλί έσπασε για την Ευτυχία. Η οργή της είναι τεράστια και δεν ξέρει εάν θα γυρίσει ξανά στο πλευρό του, μετά από όλα όσα της έκανε. Όταν ο Αποστόλης συνειδητοποιήσει το λάθος του, θα είναι αργά. Η νεαρή Σοφία θα έχει δεθεί αρκετά μαζί του, ενώ η Ευτυχία θα έχει αλλάξει πορεία στη ζωή της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Σοφία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Μυρτάλης – Αθηνάς

Θα παραμείνει με την Σοφία, ή θα κυνηγήσει ξανά την Ευτυχία; Σύμφωνα με το Youfly.com, όλα κρέμονται από μία κλωστή και το ζευγάρι περνά την μεγαλύτερη κρίση..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close