Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 3

Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδιο  . Περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων 3. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Κομάντα και δράκοι 10 -10 -21 επεισόδιο 3

Ο Δρακο-Μιχάλης θα αλλάξει τις ισορροπίες της  συμμορίας των Δράκων, και αυτό είναι κάτι που θα χαροποιήσει τον Ντόντο. Ο Γιώργος θα πείσει τους φίλους του να βοηθήσουν τον Ντόντο . Οπότε μαζί όλοι θα πάνε  στην παράγκα η οποία  βρίσκεται στους πρόποδες του στοιχειωμένου βουνού.

Εκεί θα έρθουν  αντιμέτωποι με τη μητέρα του Ντόντου, την Βενετία που  του δίνει ένα μεταλλικό κουτί.

Από την άλλη στο χωριό, συνεχίζεται η κόντρα αναμεσά στον Μανώλη και τον Παρασκευά και ο Βασίλης  προσπαθεί να τους επαναφέρει στην τάξη . Ο γιος του Μανώλη , Νεκτάριος, , αρχίζει  δουλειά στο μπαρ των Δράκων, και αυτό είναι κάτι που θα εκνευρίζει τη Ναυσικά, αφού θα ενοχληθεί   από το επίμονο του φλερτ .

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Η Ίρις δεν έχει  βρει τον Μπάμπα Μπομπ και απευθύνεται  στον Γιώργο, αφού πιστεύει πως εκείνος  μπορεί να βοηθήσει να βρει τον γκουρού, χάρη στην  αστρική προβολή. Ο Γιώργος θα δεχτεί να την ακολουθήσει στο Άσραμ για να τον υπνωτίσει και τα Κομάντα παρακολουθούν.

Κατά την ύπνωση ο Γιώργος μπαίνει σε αστρική προβολή και βλέπει τους Δράκους να ετοιμάζουν τον Ντόντο σε  μια επικίνδυνη αποστολή να  εντοπίζει τον Μπάμπα Μπομπ μέσα στη σπηλιά που βρίσκεται  στο βουνό πάνω από το χωριό. Παρόλα αυτά  το αόρατο τέρας περιμένει  και η καινούργια επαφή του Γιώργου μαζί του θα αναστατώσει τα Κομάντα…

Δείτε όλες τις εξελίξεις στις Αγαπημένες σας σειρές στην Ελληνική τηλεόραση με ένα κλικ εδώ

Close