Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 4

Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδιο  . Περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων 4. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Κομάντα και δράκοι 17 -10 -21 επεισόδιο 4

Το χάρισμα του Γιώργου θα διχάσει   την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού και ο Σήφης αρχίζουν  να τον φοβούνται  και δεν τον θέλουν την ομάδα. Εκείνη όμως θα πει την τελευταία λέξη αφού θα πάρει την θέση του αρχηγού .  Ο Βασίλης εξοργίζεται μόλις μαθαίνει  πως τα παιδιά πήγαν ξανά στο Άσραμ. Οι εντάσεις όμως  αναμεσά στους χωριανούς  τον απορροφούν και έτσι δεν μπορεί να επέμβει άμεσα.

Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψει  πως  η κόντρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες  του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων κρατάει από  πολύ παλιά και έτσι το χωριό διχάζεται στα δυο . Ο Νεκτάριος από την άλλη πηγαίνει με την Ναυσικά για σκοποβολή. Η ‘Ιρις θα χαθεί μέσα στη σπηλιά του βουνού ψάχνοντας  τον Μπάμπα Μπομπ και θα βρεθεί  μπροστά σε ενα  αόρατο τέρας .

Δείτε επίσης : Σασμός spoiler: O Μαθιός εξομολογείται τον φόνο του Στεφανή

Οι Δράκοι επιστρατεύουν  τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα κειμήλιο. Ενα τουφέκι από την Ελληνική Επανάσταση. Παρόλα αυτά  ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει όλα τα χαρτιά του :Θα  απαγάγει λοιπόν την ιδιοκτήτριά του όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα γυρνούν  στην παράγκα της Βενετίας και εκεί θα ανακαλύψουν κάτι ανατριχιαστικό στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στις Αγαπημένες σας σειρές στην Ελληνική τηλεόραση με ένα κλικ εδώ

Close