Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 5

Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδιο . Περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων 5. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Κομάντα και δράκοι 24 – 10 – 21 επεισόδιο 5

Τα Κομάντα πηγαίνουν  στη γιαγιά της Λουλούς Λουλουδιά και εκείνη  τους μιλά  το παρελθόν του Ντόντου και της μητέρας του. Τους λέει ακόμη  για το μακελειό του Άη Γιώργη όταν οι δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν  μια παλιά βεντέτα. Επίσης τους προειδοποιεί να παραμείνουν όσο πιο μακριά μπορούν  από το βουνό. Η Ίρις ολομόναχη στη σπηλιά και  τραυματισμένη βρίσκεται μπροστά σε ανακαλύψεις.

Το ίδιο βράδυ , ο Μπάμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και χαμένος  σε ένα χωράφι. Η Ναυσικά είναι σε σοκ μετά το  περιστατικό με το όπλο και φοβάται μήπως το μάθει ο πατέρας της.  Έρχεται πιο κοντά με τον Νεκτάριο που έχει  ξεκινήσει να μπλέκεται στις περίεργες  ενέργειες των Δράκων. Ο Δρακομιχάλης από την άλλη  ξεκινάει το σχέδιο για να παραλάβει τα  λύτρα με σκοπό  την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ.

Δείτε επίσης : Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 4

Έπειτα καλοπιάνει τον Ντόντο έτσι ώστε  να τον βοηθήσει στα πλάνα του, να τον πείσει  ότι η Καλογρίδη ευθύνεται  για το θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια . Με  τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος θα προκαλέσει  black out στο λούνα παρκ. Ο επιθεωρητής   Αναστασάκης με μια ομάδα αστυνομικών καταστρέφει την επιχείρηση παράδοσης των λύτρων .Ο Γιώργος  κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη : η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη είναι  σε4 μέρες !

Δείτε όλες τις εξελίξεις στις Αγαπημένες σας σειρές στην Ελληνική τηλεόραση με ένα κλικ εδώ

 

Close