Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Survivor : «Σκότωσαν τον πατέρα μoυ, μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Survivor : Τα δραματικά παιδικά χρόνια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Την οργή των πάντων στο Survivor έχει προκαλέσει ο παίκτης των μπλε, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τη συμπεριφορά του και τη στάση του στο νησί. Oι εντάσεις χτύπησαν «κόκκινο» στο χθεσινό επεισόδιο. Στο τέλος της βραδιάς, στο συμβούλιο του νησιού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πέρασε σε μια εξομολόγηση που συγκίνησε ενώ παράλληλα συγκλόνισε τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο make up artist μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του σύμφωνα με το newsbomb.gr τον οποίο όπως είπε δεν γνώρισε ποτέ.

Δείτε επίσης : Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής του γνωστού Volare

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Survivor : «Σκότωσαν τον πατέρα μoυ, μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά»

«Είναι μεγάλη η ιστορία μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία του.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης

Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια. Δουλεύει μέχρι και σήμερα», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Close