Κρις Σταμούλης: Εναντίων Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανου. “Αυτοί κινούν τα νήματα της κλίκας της μπλε ομάδας

Ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 17Φεβρουαρίου.

Ο πρώην παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη λίγο μετά την αποχώρηση του, στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού και μίλησε για όλα όσα δεν βλέπουμε.

Κρις Σταμούλης: Εναντίων Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανου. “Αυτοί κινούν τα νήματα της κλίκας της μπλε ομάδας

Δείτε ακόμα: Καίτη Γαρμπή : Σπάνια φωτογραφία στα 16 της χρόνια με ξανθά μαλλιά  Αγνώριστη

Όσα είπε:

«Καλά είμαι τώρα, στην αρχή όταν βγήκα ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί συνειδητοποιείς ότι εκεί τελειώνουν τα πράγματα. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ και δεν το λέω με υπεροψία , αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα ότι δεν θα φύγω και είχα αγχωθεί πολύ λιγότερο από άλλες φορές. Ξενέρωσα λίγο», είπε αρχικά ο Κρις Σταμούλης.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, ο Κρις Σταμούλης είπε: «Το να υπάρχει ένας παίκτης στο παιχνίδι, ο οποίος είναι αδρανής στην καλύβα και απλά κάθεται και τρώει, δεν νομίζω να προσφέρει κάτι στο παιχνίδι. Ένας τέτοιος παίκτης για εμένα πρέπει να αποχωρήσει. Κλείδωναν εμένα ως υποψήφιο και κρατούσαν την Μελίνα Μεταξά ως back up σε περίπτωση που χάναμε δεύτερη ασυλία ή την επόμενη εβδομάδα».

Τέλος, ο Κρις Σταμούλης τόνισε πως στην ομάδα του υπήρχαν παίκτες που λειτουργούσαν στρατηγικά, αποκαλύπτοντας: «Πιστεύω ότι μια κλίκα από την ομάδα μου χάρηκε που έφυγα, ο Ηλίας Γκότση, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες και ξέρει τι να πει. Προφανώς και από το προηγούμενο Survivor κάτι θα έκανε καλά για να βγήκε νικητής. Ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας».

Δείτε ακόμα: Μάνος Δασκαλάκης: Ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου

Close