La Casa de Papel_γιατί_πέθανε_η_Ναϊρόμπι_

Γι’ αυτόν τον λόγο η αγαπημένη σε όλους μας Ναϊρόμπι πέθανε στην 4η season του La Casa de Papel.

Το La Casa de Papel έχει καταφέρει να κερδίσει ένα τεράστιο μέρος του πλανήτη με το Netflix να δηλώνει πως είναι μία από τις πιο κερδοφόρες σειρές του. Για όποιον δεν το έχει δει, το ισπανικό La Casa de Papel μιλάει για μία συμμορία ανθρώπων.

Η συγκεκριμένη αποτελείται από άσσους εγκληματίες, ο καθένας στο είδος του, που κάτω από τις οδηγίες του Προφεσόρ ενώνονται και πραγματοποιούν την μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα στο εθνικό νομισματοκοπείο.

Δείτε ακόμα 27 εκατομμύρια θεάσεις σε 4 εβδομάδες: Η ταινιάρα του Netflix που είναι νο1 σε 64 χώρες δικαίως σαρώνει (vid)

Ενώ αρχικά το La Casa de Papel μιλάει για μία απλή ληστεία, σύντομα ο θεατής καταλαβαίνει τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει για τον καπιταλισμό, την διαφθορά και τις οικονομικές ανισότητες. Μάλιστα στην 4η season οι ληστές, γνωρίζουν αγάπη από τον ισπανικό λαό που νιώθει ότι η ισπανική κυβέρνηση και οι τράπεζες πήραν αυτό που άξιζαν.

Κι ενώ το La Casa de Papel είναι μία σειρά που σε κάνει να την βλέπεις με κομμένη την ανάσα, στην 4η σεζόν έγινε κάτι που στεναχώρησε ένα μεγάλο μέρος του κοινού του. Μία από τις γυναίκες της συμμορίας, η Ναϊρόμπι, πεθαίνει από έναν μισητό χαρακτήρα που αποφασίζει να πατάξει τους ληστές.

Η Ναϊρόμπι ήταν μία από τις πιο αγαπημένες γυναίκες στο La Casa de Papel ακόμη κι αν δεν γνώρισε την αναγνωσιμότητα της Τόκιο, αφού η Ναϊρόμπι σύμφωνα με πολλούς θεατές ήταν πιο ώριμη και πιο συγκροτημένη από την Τόκιο. Για ποιον λόγο μία τόσο αγαπημένη χαρακτήρας πέθανε τόσο απότομα; Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Netflix: Οι κωδικοί για να «ξεκλειδώσετε» σειρές και ταινίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 5η και τελευταία σεζόν του La Casa de Papel θα προβληθεί στις 3 Σεπτεμβρίου μέσα από την γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix. Ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του La Casa de Papel Χεσούς Κολμενάρ, μόλις εξήγησε γιατί πέθανε η Ναϊρόμπι.

Ο θάνατος της Ναϊρόμπι στην σειρά ήταν από τις πιο σοκαριστικές σκηνές της σειράς και δυσαρέστησε μεγάλο μέρος του κοινού. Θυμίζουμε ότι η Ναϊρόμπι πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στο τέλος της τρίτης σεζόν και στην τέταρτη σεζόν βλέπουμε ότι παρά τις προσπάθειες της συμμορίας δεν κατάφεραν να την σώσουν.

Μιλώντας λοιπόν στο TVLine με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του πρώτου μέρους της πέμπτης σεζόν στις 3 Σεπτεμβρίου ο Κολμενάρ εξήγησε ότι η Ναϊρόμπι δεν θα είχε καμία τύχη στο χάος που πρόκειται να συμβεί.

Δείτε ακόμα Η βόμβα πυροδοτήθηκε: Το Netflix θα κυκλοφορεί μια νέα ταινία κάθε εβδομάδα κι αυτές είναι οι 9 κορυφαίες (Vids)

«Η προσωπικότητα της Ναϊρόμπι δεν ήταν τέτοια ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στον πόλεμο που θα γίνει στην τελευταία σεζόν. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί.

Πιστεύω ότι αυτό προσθέτει δυναμική στους χαρακτήρες μας και θα ήταν περίπλοκο αν γινόταν διαφορετικά. “Σκοτώνουμε” τους χαρακτήρες μας και αυτό προσθέτει μια ένταση. Γιατί είναι καλό να μην ξέρεις ποιος θα σκοτωθεί και τι πρόκειται να συμβεί».

Αυτό λοιπόν που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Ναϊρόμπι ήταν το εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους.

Δείτε ακόμα Κωμικές σειρές στο Netflix: Ιδέες για να δείτε τώρα στην καραντίνα

Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος κύκλος της ισπανικής σειράς, θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Photo cover via: protothema.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την τηλεόραση στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close