Η πολύ επιτυχημένη σειρά "Maestro" επιστρέφει με 4ο κύκλο και υπόσχεται να μας καθηλώσει με το ανατρεπτικό της φινάλε. Πότε θα δούμε τη πρεμιέρα
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όλοι οι εξέχοντες ηθοποιοί της σειράς “Maestro” αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στις οθόνες μας για να προβάλουν το πολυπόθητο φινάλε της σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δρομολογηθεί η παραγψγή 6 επεισοδίων
Η φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον Μόργκαν Φρίμαν και τη Μαρία Καβογιάννη στους Παξούς μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις γύρω από τη σειρά «Maestro in Blue» επιταχύνονται, ενώ δεν αποκλείεται ο δημιουργός να κάνει σύντομα το επόμενο, διεθνές βήμα του στο Netflix.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, έχει ήδη δρομολογηθεί η παραγωγή 6 επιπλέον επεισοδίων που θα ολοκληρώσουν την ιστορία του Maestro, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να υπογράφει το φινάλε της σειράς που άφησε το αποτύπωμά της τόσο στην ελληνική τηλεόραση όσο και στην παγκόσμια streaming αγορά.

Όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πρώτα από την πλευρά του Netflix, ενώ το πιθανότερο είναι το μεγάλο φινάλε να προβληθεί αρχικά στην πλατφόρμα και στη συνέχεια στο Mega.

Η παρουσία του Μόργκαν Φρίμαν στους Παξούς –σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημόσια αποθέωσή του για τη σειρά– αναζωπύρωσε τα σενάρια για μια πιθανή συνεργασία του βραβευμένου Αμερικανού ηθοποιού με τον Παπακαλιάτη. Παρότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, τα ενδεχόμενα για μια συμμετοχή-έκπληξη παραμένουν ανοιχτά.