Σασμός : Ο Μαθιός πατέρας του Νικηφόρου;

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι ο Μαθιός πατέρας του Νικηφόρου

Aχ τι έχουμε να ακούσουμε πάλι. Με ρέγουλα παιδιά οι αλήθειες μην πάθουμε κανένα εγκεφαλικό με τις αποκαλύψεις. Φανταστείτε την σκηνή!

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Σε κίνδυνο η Θοδώρα και το μωρό της

Ο «Νικηφόρος» του «Σασμού», Γιώργος Αμούτζας, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε εξελίξεις στη σειρά.

Θα μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του; «Γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη στον Σασμό. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ και αυτή η αποκάλυψη γίνεται στο κυνήγι. oι άντρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό, λένε αλήθειες. Θα με σοκάρει και μετά φέρνει διάφορες εξελίξεις» είπε με νόημα.

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Χωρίς ενοχές η Καλλιόπη

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε τόσο εύκολα τη γνώμη μας για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος για μας. Ο Μαθιός είναι ο μέντορας του Νικηφόρου. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση. Στηρίζει τη μάνα του όσο κανένας άλλος».

Είναι παιδί του Μαθιού;

«Δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα. Εμείς στη σειρά πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Θα την πάρουμε. Θα εξαρτηθεί και από τη δεύτερη σεζόν. Είμαι σε φάση συζητήσεων για τη δεύτερη σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δω τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε.

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Καρολίνα μπαίνει στη σειρά

Πιστεύω στη δεύτερη σεζόν. Δεν πιστεύω στην τρίτη και στην τέταρτη. Εκεί χάνει τη μαγεία του και κουράζει».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

 

Close