Σασμός: O Μαθιός ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς O Μαθιός ετοιμάζει επίθεση στους Σταματάκηδες.

Ποιος είδε τον Μαθιό και δεν τον εφοβήθηκε! Και συ Καλλιόπη Καλλιοπίτσα, μου ήρθε η ώρα που θα έπεφτες στα πόδια της Βασιλικής.Εμ βέβαια αφού σου πήγε το σ… στη κάλτσα από τον φόβο σου ότι θα χάσεις το παιδί σου (και τι παιδί να τα λέμε και αυτά). Πάντως να σου δώσουμε μια συμβουλή γιατί εδώ στο Daddy cool έχουν δει πολλά τα ματάκια μας ,να ξέρεις πως η πεθερά πρέπει να τα έχει καλά με την νύφη της ! Σκέψου το .

Καρτέρι θανάτου για τον Μαθιό ..Οι Βρουλάκηδες τον παγιδεύουν στο βουνό.

Οι Βρουλάκηδες έχουν ορκιστεί να εκδικηθούν για το θάνατο του Πετρή τους Σταματάκηδες και στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στήνουν στον Μαθιό καρτέρι θανάτου στο βουνό.
Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει τον πρωτότοκο γιό της και ζητάει τη βοήθεια της Βασιλικής, για πρώτη φορά .

Σασμός - Καλλιόπη - Βασιλική-

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Σταύρος σώζει την Αργυρώ και εκείνη τον ερωτεύεται

Ο θάνατος του Πετρή άνοιξε έναν νέο κύκλο αίματος και εκδίκησης ανάμεσα στις δύο οικογένειες και ο Σασμός ανάμεσά τους μοιάζει πια ένα μακρινό όνειρο για όσους τους αγαπούν. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, είναι αποφασισμένα να κάνουν τους Σταματάκηδες να πληρώσουν με αίμα τον θάνατο του νεαρού και δεν φεύγουν από το χωριό μέχρι να τα καταφέρουν.

Σασμός: O Μαθιός ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο θρήνος της Μαρίνας στο σημείο που πέθανε ο γιος της

Ένα σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Ο Αστέρης, από την άλλη, πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Και σε αυτή την σκηνή θα δούμε για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πετρή τη μοιραία μέρα. Όμως το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ένα πρωί, η Καλλιόπη ξυπνάει με ένα πολύ κακό προαίσθημα και τρέμει πως τα παιδιά της κινδυνεύουν. Όσο και αν ζητάει από τον Μαθιό να είναι προσεκτικός, εκείνος πιστεύει πως δεν μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει και ανεβαίνει στο βουνό.

Ωστόσο, τα ξαδέρφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα και του στήνουν καρτέρι θανάτου. Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μία κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα, ωστόσο, θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή και ο Μαθιός κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα σωθεί, χωρίς κανένα τραύμα αυτή τη φορά. Συνειδητοποιεί, όμως, για πρώτη φορά, τον κίνδυνο που ελλοχεύει μέχρι να χυθεί αίμα Σταματάκη. Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους αποδείξει πως εκείνος είναι ο κυρίαρχος.

Σασμός - Μαθιος -

Δείτε επίσης : Σασμός: Η σκηνή του φιλιού Μαθιού  Βασιλικής που άναψε φωτιά στο twitter

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Μαθιός αποφασίζει να βγει από τη θέση Άμυνας και να επιτεθεί εκείνος πρώτος στους Βρουλάκηδες.
Η Καλλιόπη ενημερώνεται για όσα συνέβησαν στο βουνό αλλά και για το σχέδιο αντεκδίκησης του γιου της, και φοβάται πως όλο αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη. Η γυναίκα θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική και, για πρώτη φορά, μοιάζει να εξαρτάται ολοκληρωτικά από εκείνη. Της ζητάει να ηρεμήσει τον Μαθιό και να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει ασφαλή.

Σασμός - Αστέρης -

Δείτε ακόμη Σασμός : Αυτό είναι το τέλος της Σεμίνας

Στις φυλακές, από την άλλη, η αντίστροφη μέτρηση μοιάζει να έχει αρχίσει για τον Αστέρη σύμφωνα με το my TV , και ο ίδιος να μπαίνει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close