Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια.

ΟΧΙ ΒΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! 😂

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς Μαύρο Ρόδο, Νίκος Κουκάς που υποδύεται τον Γεράσιμο μίλησε στο περιοδικό TiVi σίριαλ τόσο για την Ελισάβετ όσο και το μέλλον της με τον Πέτρο. Τι πρόκειται να γίνει όμως ανάμεσα στους δύο άντρες;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Στο επεισόδιο 84 Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Ο Γεράσιμος επιτέλους εκδηλώθηκε όπως είπε στο περιοδικό, έδειξε και την αγάπη του γι’ αυτό το κορίτσι αλλά και το έγκλημα που έχει κάνει. Ετσι όπως προέκυψαν τα γεγονότα, μάλλον δεν είχε άλλη επιλογή. Αποκάλυψε ό,τι έκρυβε τόσα χρόνια και αυτό έχει πάρει διαστάσεις άλλου επιπέδου.

Όπως παραδέχτηκε, ηρέμησε που το έβγαλε από μέσα του… Αλλά συνεχίζει να είναι στα “κόκκινα”. Οτι και να του πει κανείς, είναι έτοιμος να αρπαχτεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εκβιάζει τον Μητροπολίτη

Παράλληλα όμως έχει καταλάβει για τα καλά τα συναισθήματα της κολλητής του και του Πέτρου και αυτό είναι το γεγονός που τον παρακινεί. Δεν το ψυχανεμίζεται. Το ξέρει όντως ότι αυτοί οι δύο είναι ερωτευμένοι και πράττει αποφασιστικά. Οι κινήσεις του από εδώ και πέρα είναι στοχευμένες.

Περιμέναμε πως ίσως να δεχόταν με έναν τρόπο την κατάσταση αλλά δύσκολα θα ξαναδούμε τον παλιό ήρεμο Γεράσιμο αφού όπως λέει ο ηθοποιός, έχει έρθει τούμπα ο κόσμος του.

Είχε πιστέψει σε κάτι τόσο πολύ που δεν ισχύει. Τώρα που συνειδητοποιεί πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχε χτισμένα στο μυαλό του, σοκάρεται. Καταλαβαίνει παράλληλα πως ο ίδιος δεν ήταν ικανός να βγάλει την Ελισάβετ από τον μοναχισμό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη συναντά την Στέλλα Χρονά

Στην ερώτηση αν θα παίξει ξύλο με τον Πέτρο, ο «Γεράσιμος» απάντησε πως μάλλον όλοι αυτό περιμένουν και δεν γίνεται να μην παίξουν. Κάποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά δεν ξέρει πού θα τους οδηγήσει.

Είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα του Γεράσιμου προς τον Πέτρο που δεν ξέρει αν θα έμενε στο ξύλο. Άρα θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ζωή του Πέτρου αφού ήδη κάνει ένα έγκλημα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close