Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Αγγελική-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο. 

Αν βρε Θέμη, τι μας έχεις κάνει σε αυτήν την σειρά…

 

Το μαύρο Ρόδο επιφυλάσσει προσεχώς κάποιες απρόσμενες εκπλήξεις και ανατροπές. Ο Θέμης καταφέρνει να πετύχει ένα ακόμα σχέδιο του, γεγονός που φτάνει στα όρια της την Αγγελική η οποία αποφασίζει να κάνει αίτηση διαζυγίου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Αγγελική-

Παράλληλα η Αγγελική και ο Θέμης είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες και έχουν μία περίεργη σχέση. Ναι μεν αγαπιούνται αλλά συγκρούονται και απατάει ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα ο πιο βασικός λόγος που έρχονται σε αντιπαράθεση είναι ο φόβος της γυναίκας του μην τυχόν πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Θέμη και αναλάβει γιος τους ο Πέτρος τις δουλειές του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γιώργος έκοψε τα φρένα στον Σταυρίνο και τον άφησε ανάπηρο

Σύντομα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του mega Μαύρο Ρόδο ο Θέμης καταστρώνει με προσοχή και με έμφαση στην λεπτομέρεια ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να αναγκάσει το γιο του να επιστρέψει εσπευσμένα στην Πάτρα και να τον πείσει επιτέλους να υπογράψει για την άδεια του καινούργιου μαγαζιού που ετοιμάζει.

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Πέτρος-

Φυσικά το σχέδιο του ισχυρού άντρα στέφεται υπό πλήρη επιτυχία και πετυχαίνει αυτό που θέλει καιρό τώρα. Πείθει τον γιο τους να υπογράψει τα απαιτούμενα έγγραφα και το νέο μαγαζί να είναι στο όνομα του δρομολογώντας έτσι μία σειρά αρμοδιοτήτων που θα πρέπει να τις αναλάβει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Η παραπάνω εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στην Αγγελική η οποία εξοργίζεται με τον Πέτρο που έκαμψε τις αντιστάσεις του αλλά πιο πολύ με το σύζυγό της.

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Και σαν να μην φτάνει αυτό πρέπει να αντιμετωπίσει και τη μητέρα της την Κύρα, η οποία της ασκεί έντονη κριτική που δεν μπορεί να ελέγξει κανέναν και ειδικά το Θέμη ο όποιος κάνει ότι θέλει χωρίς να την υπολογίζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Ωστόσο η Αγγελική παίρνει μία καθοριστική απόφαση. Ανασυγκροτεί τις δυνάμεις της και μιλάει με τον δικηγόρο της προκειμένου να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες διαζυγίου από το Θέμη κάτι για το οποίο ενημερώνεται άμεσα ο τελευταίος.

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Ο οποίος αφού ξεσπάει εναντίον της Αγγελική στη συνέχεια προσπαθεί να την αντιμετωπίσει. Την ίδια ώρα η κόρη του η Αλεξία μαθαίνει για όλα τα παραπάνω και στεναχωριέται με την ψυχοφθόρα κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους. Η Αγγελική όμως είναι αποφασισμένη να χωρίσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close