Μαύρο-Ρόδο-Βίκος-Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη.

Επιτέλους θα δούμε μάνα και γιο μαζί…

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην πορεία της εξέλιξης της σειράς «Μαύρο ρόδο» καθώς θα αποκαλυφθεί πως ο Βίκος είναι ο χαμένος γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης. Ολα θα ξεκινήσουν μετά από ένα τραγικό περιστατικό που θα συμβεί στην οικογένεια Καστρινού και θα οδηγήσει την Αγγελική στο μοναστήρι.

Η ίδια θα αναζητήσει τη βοήθεια του Θεού προκειμένου να συγχωρεθεί η ψυχή της για το κακό που προκάλεσε. Η φυγή της στη Γερακιανή θα κάνει τον Βίκο να την επισκεφθεί εκεί και κάπως έτσι θα γίνει η πρώτη γνωριμία της ηγουμένης μαζί του. Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν θα γνωρίζει τη συγγένεια που έχουν μεταξύ τους

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Και μπορεί η επίσκεψη του Καστρινού στο μοναστήρι για να φέρει πίσω στην Πάτρα τον Πέτρο να ήταν επεισοδιακή, ωστόσο ο Βίκος, παρά τις παρανομίες του, θα είναι τύπος και υπογραμμός, χωρίς να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο ίδιος μαθήτευσε κοντά σε καμπανοποιό, οπότε έχει κάποια σχέση με την εκκλησία και τους κανόνες της.

Η Ηγουμένη γνωρίζεται με τον Βίκο στο Μαύρο Ρόδο

Η παρουσία του στο μοναστήρι θα προκαλέσει την περιέργεια της ηγουμένης, που έχει ένα προαίσθημα μέσα της κάθε φορά που τον βλέπει. Έτσι τον προσεγγίζει και προσπαθεί να μάθει πράγματα για τη ζωή του.

Το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα του και πως μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο ανοίγει στην ψυχή της πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ποτέ! Αμέσως αποκτά απέναντί του μια στοργικότητα και ένα αίσθημα προστασίας, σαν να νιώθει πως είναι το δικό της παιδί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Χωρίς βέβαια να ξέρει πως είναι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε. Η αποκάλυψη πως ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης θα το δούμε στα επεισόδια που θα παιχτούν με τη νέα χρονιά.

Παράλληλα θα γίνει κι ένα flashback για το πώς η Στέλλα Χρονά από εκεί που είχε αναλάβει το μεγάλωμα του γιου τής Ζωής Τσαγκαράκη (ηγουμένη) έστειλε το παιδί να μεγαλώσει σε διάφορα ιδρύματα! Επίσης θα μάθουμε και τον λόγο που η ηγουμένη βρέθηκε στη φυλακή, ενώ ήταν μια αγαπητή καθηγήτρια σε σχολείο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Μαυρο Ροδο: Η Αλεξία θαυμάζει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό;

Η Αλεξία συναντάει τον Βίκο!

Η Αλεξία, σίγουρη πως η μητέρα της έχει άλλον άντρα στη ζωή της, αποφασίζει να το επιβεβαιώσει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος πείθεται από τον Θέμη να υπογράψει για την άδεια του μαγαζιού και η Αγγελική γίνεται έξαλλη με αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική το σκάει

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική την γλυτώνει φτηνά την τελευταία στιγμή

Στο μεταξύ, η Αλεξία καταφέρνει να βρει στο κινητό της μητέρας της το τηλέφωνο του Βίκου και τον καλεί με απόκρυψη. Εκείνος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την απόκρυψη και δίνει ραντεβού με την Αλεξία για να μιλήσουν. Η Αλεξία ξαφνιάζεται με τη θετική απάντηση του Βίκου και οι δυο τους συναντιούνται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαυρο Ροδο: Έτσι θα αντιδράσει η Αλεξία όταν θα μάθει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ

Την ίδια ώρα, ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close