Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης να λέει γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Τι μας κάνεις ρε Θέμηηηη…

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Θέμης Καστρινός, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις συγκρούσεις που έρχονται στο «Μαύρο Ρόδο», αλλά και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν. Ο ηθοποιός δήλωσε πως τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου» είναι πολύωρα και απαιτητικά, ενώ μίλησε και για τον ρόλο του στη σειρά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα εκθέσει την ηγουμένη στα μάτια του Μητροπολίτη

Μαύρο Ρόδο: Η μυστηριώδης σχέση της Γιάννας με τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

«Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να «χτίσω» τον ρόλο και την ποιότητά του.

Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα».

Δείτε ακόμη Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Ο Λεωνίδας Κακούρης χαρακτήρισε τον ρόλο του Θέμη ως εξωστρεφή και επικοινωνιακό, ενώ πρόσθεσε πως έχει το χάρισμα να γίνεται ευχάριστος όταν θέλει, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει τη δυστυχία στους άλλους όταν το επιθυμεί.

«Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό;

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική το σκάει

Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές», είπε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του Θέμη Καστρινού με τον γιο του, Πέτρο.

«Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου».

Οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία τη συνάντηση του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου. Ο λόγος; Μα φυσικά, επειδή πρόκειται για το… reunion της Μυρσίνης και του Δούκα Σεβαστού, καθώς τους δύο ηθοποιούς τους είχαμε απολαύσει στις «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική την γλυτώνει φτηνά την τελευταία στιγμή

Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί τον Πέτρο

«Είναι συγκλονιστική η στιγμή της συνάντησης του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη». Περίμενα και εγώ πολύ καιρό αυτή τη συνάντηση! Ο Θέμης δεν ξέρει το πρωτόκολλο του μοναστηρίου, είναι απίθανο να μπει μέσα και να την αποκαλέσει γερόντισσα». Το πιο πιθανό είναι να ακούσει κάποιον να την αποκαλεί γερόντισσα και να της πει γιατί την αποκαλείται γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε και για τη συμμετοχή του στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

«Αυτό που κρατώ από την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου είναι η συνεργασία με τόσους αξιόλογους ηθοποιούς. Δεν έφυγα με δυσθυμία, δεν ήταν εύκολο αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο. Όταν ένας ηθοποιός που έχει βασικό ρόλο λέει «θέλω να φύγω, γιατί έχω αφήσει πίσω το θέατρο» με κάποιο τρόπο ίσως και να το πληρώσει. Σ’ αυτή τη ζωή είμαστε οι επιλογές μας».

Δείτε ακόμη Μαυρο Ροδο: Έτσι θα αντιδράσει η Αλεξία όταν θα μάθει ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος καταρρακώνεται

Ένας ακόμη ρόλος που αγαπήθηκε από το κοινό ήταν εκείνος του Γιάννη του Φονιά από την σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». Όπως είπε ο ίδιος, «μέχρι και σήμερα με συνοδεύει αυτός ο ρόλος. Και θέλω να τον ξεχάσω, δεν με ξεχνάει αυτός».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close