Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού της λέει “Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!”.

Αμάν βρε κορίτσι μου πια….

Ο Πέτρος ανήσυχος για την Ελισάβετ, τηλεφωνεί στην Αυξεντία για να μάθει τι έχει συμβεί, αλλά δεν βγάζει άκρη. Την ίδια ώρα, ο ο Παναγιώτης μιλάει στο τηλέφωνο με τον μητροπολίτη. «Ο μητροπολίτης ήταν…ο
γνωστός μητροπολίτης! Θέλει να πας στην Τρίπολη για μία πτέρυγα που θέλει να φτιάξει στο επισκοπικό μέγαρο», μεταφέρει στον Πέτρο, κι εκείνος παρόλο που τους κάλεσε στην μητρόπολη ετοιμάζεται για Γερακιανή. «Θα πούμε ότι κατάλαβες λάθος! Πρέπει να πάω από κει, Παναγιώτη. Άλλος τρόπος να μάθω την αλήθεια δεν υπάρχει!», του εξηγεί.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι με τις πράξεις μου βρωμίζω κάτι που το θέλω καθαρό

Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Σε αυτό το επεισόδιο Ελισάβετ και Πέτρος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Στην ταβέρνα της Ευτυχίας προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο, οι οποίοι είναι ταραγμένη έπειτα από αυτά που βρήκαν στο δάσος. Ο Σταυρίνος είναι σίγουρος ότι πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο Γιώργος, αλλά εκείνη δεν έχει πειστεί ακόμα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει ξανά το θαύμα του

Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Δεν είμαι Άγιος έχω κάνει πολλά αλλά με εσένα προσπάθησα να έχω μια αληθινή σχέση

«Ενώθηκαν πολλοί κρίκοι σ’ αυτή την «αλυσίδα», Σαράντο…Μας την πέφτουν στη μάντρα σου κουκουλοφόροι, βρίσκονται τα δαχτυλικά αποτυπώματα του Στεργιόπουλου στο αμάξι που χρησιμοποιούσαμε για φυλάκιο, βλέπουμε τον Στεργιόπουλο με τον αδερφό μου στο μοναστήρι και αργότερα στο χωριό… Και ξαφνικά ο Στεργιόπουλος σκοτώνεται σ ένα τροχαίο και δεν βρίσκεται κανένα προσωπικό αντικείμενο πάνω του. Και βρίσκονται τώρα αυτά θαμμένα στο δάσος της Γερακιανής… Τι μας λέει όλο αυτό;», αναρωτιέται ο Σταυρίνος, αλλά η Τασούλα συνεχίζει να έχει αμφιβολίες.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Αυτός ο γελοίος την άφησε έγκυο! Αυτός ο άτιμος, ο αλήτης

Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έρχονται θάνατοι σε Γερακιανή και Πάτρα

«Αυτά που λέγονται… είναι πολύ βαριά! Είσαι σίγουρος; Πρώτα θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος και μετά να κατηγορήσεις τον αδερφό σου!», του τονίζει. «Εσύ δηλαδή δεν είσαι σίγουρη; Αλήθεια τώρα; Πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να αμφιβάλλει μετά από όλα αυτά!», της απαντάει ο Σταυρίνος, κι εκείνη προσβάλλεται και είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα. «Κοίτα μην κάνεις τίποτα βιαστικές κινήσεις… Έχουμε στα χέρια μας μεγάλο δώρο… το κινητό του Στεργιόπουλου», τον συμβουλεύει ο Σαράντος και συνεχίζει:

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γι’ αυτό είχες ανακατωσούρες…Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια!

Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Φύγε! Δεν θέλω να δεις το άλλο μου πρόσωπο

«Το πιθανότερο είναι να λειτουργεί μια χαρά, ίσως θέλει τον χρόνο του Αν το κάνουμε να δουλέψει, μπορεί να μας δώσει λαβράκι!». Το βράδυ στους αρραβώνες, ο Μπόγρης καταλαβαίνει πως η Τασούλα έχει κάτι και την πλησιάζει. «Για πες… κάτι έχει γίνει, σε βλέπω… τσακωθήκατε;», την ρωτάει.

«Άκου Γιώργο… πραγματικά σου είμαι υπόχρεη για όσα κάνεις για μένα και τον αδερφό σου! Θα ήμουν αχάριστη να μην το παραδεχτώ. Ναι… κάτι έχει γίνει με τον Σταυρίνο και επειδή δεν μου αρέσει να λέγονται διάφορα…», ξεκινάει να του λέει, αλλά δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει, καθώς εκείνη την στιγμή μπαίνει μέσα στην ταβέρνα ο Σταυρίνος.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η τύπισσα δεν έχει τσίπα

Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ είσαι έγκυος; Ο Γεράσιμος σε παράκρουση

Εκείνη του χαμογελάει, ο Σταυρίνος είναι μαγκωμένος, ενώ ο Μπόγρης από την συμπεριφορά της Τασούλα έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι έχουν ανακαλύψει κάτι εναντίον του και την κοιτάει τσιτωμένος. Από την άλλη, η Φιλαρέτη πηγαίνει στο κελί της Ελισάβετ και της λέει για την κουβέντα που είχε με τον μητροπολίτη.  «Ο μητροπολίτης περιμένει από μένα μια απάντηση…Για το αν πρέπει να γίνει η κουρά σου ή όχι.», της λέει, κι εκείνη πανικοβάλλεται και την κοιτάζει μέσα στα μάτια με αγωνία. Πέφτει κάτω στα γόνατα με λυγμούς και την ικετεύει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Μη φοβάσαι τα παιδιά είναι σταλμένα από τον Θεό

Μαύρο Ρόδο: Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Φοβάμαι πως έγινε εφιάλτης και για άλλες ψυχές. Αθώες.

«Σε εκλιπαρώ! Να χειροτονηθώ, να γίνω μοναχή και να μείνω για όλη μου τη ζωή στο μοναστήρι! Δεν θέλω τίποτα άλλο! Αυτό μόνο! Μόνο αυτό! Δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη! Δεν ξέρω τι να κάνω! Βοήθησε με!», της λέει, όμως ο μητροπολίτης είναι έξω από την πόρτα και την ακούει.  “Ποια εγκυμοσύνη;”, ρωτάει σοκαρισμένος και η Ελισάβετ με την Φιλαρέτη παγώνουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close