Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9 , 10 , 11

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 9,10,11,12,13:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Πείτε μου πραγματικά βρε παιδιά μου δεν είναι τέλειο ζευγάρι αυτοί οι  δυο;;;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 9  στις 19/10/2022

Επεισόδιο 9

Τετάρτη 

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του

Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η κόρη της Πολυξένης είναι παιδί του Θέμη

Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα τι σχέση έχει ο Σαράντος με την εξαφάνιση του Γιώργου; Με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει η Ελισάβετ να πείσει τους πάντες για την αποστολή της;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 10  στις 23/10/2022

Επεισόδιο 10

Κυριακή

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της για να κατανοήσουν τα θέλω της πέφτει στο κενό, η αντίδραση της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η κόρη της Πολυξένης είναι παιδί του Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πως έρχονται κοντά Πέτρος Ελισάβετ

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη την ώρα που η ηγουμένη ζητάει την άδεια του μητροπολίτη για την χειροτονία της Ελισάβετ. Εκείνος όμως επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατέψει τον πνευματικό της παιδί, ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 11  στις 24/10/2022

Επεισόδιο 11

Δευτέρα

Η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να την στηρίξει. Στη Γερακιανή ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη και μαζί με την Ελισάβετ και το Γεράσιμο, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση, η Κασσιανή δε συμφωνεί με την χειροτονία της Ελισάβετ και ηγουμένη την βάζει στη θέση της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η αποκάλυψη του Σαράντου

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Οι  έρευνες της αστυνομίας για το Σαράντο παραμένουν άκαρπες.  ο Σαράντος εντελώς τυχαία μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει . Ο Βίκος στήνει καραούλι  έξω απ’ το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μία τελευταία βόλτα. Στο μεταξύ ο Θέμης ανεβαίνει στην Γερακιανή για να βρει το γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη. Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα αλλά τον περιμένει μία έκπληξη…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 12  στις 25/10/2022

Επεισόδιο 12

Τρίτη 

Ο Βίκος, συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και τις εκφράζει τα συναισθήματά του. Ζητά την συνδρομή της κυρίας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Ποια απρόβλεπτη αντίδραση θα έχει η Κύρα; To περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Μπόγρη και την ενοχοποιήση του Σαράντου, κάνει την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

To περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Μπόγρη και την ενοχοποιήση του Σαράντου, κάνει την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο στις 26/10/2022

Τετάρτη

Δεν θα προβληθεί

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 13 , 14 , 15

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close