Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 6 , 7 , 8:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Πάντως εγώ έχω ενθουσιαστεί με αυτήν την σειρά

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 6  στις 16/10/2022

Επεισόδιο 6

Κυριακή

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο έξω από το διαγωνισμό για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου και ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ ζητώντας να τον συμβουλέψει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

 

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 7 στις 17/10/2022

Επεισόδιο 7

Δευτέρα

Ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ.Ο καυγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά κι μία αλήθεια που ο Σταυρινός παλεύει χρόνια να ξεχάσει.  Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις και η Τασούλα άθελά της μαθαίνει για μία αλήθεια που την σοκάρει

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 8 στις 18/10/2022

Επεισόδιο 8

Τρίτη

Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ, η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά της για την Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ αποφασίσει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με το Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρινό σχετικά με την στάση του απέναντι στον Σαράντο.

Ακόμη μια προκλητική κίνηση του Σαράντου θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο, ο Λευτέρης ζητάει από την ηγουμένη μία μεγάλη χάρη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μία προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τον με την Γερακιανή.

Ενώ η παρέα αναχωρεί ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση της εργασίες στο μοναστήρι, Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισσάβετ.

 

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9,10,11,12,13

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close