Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ήταν στοίχημα για τον Πέτρο.

Αχ Πέτρο μούσκεμα τα έκανες…

Η παρέα του Πέτρου βρίσκεται στην ταβέρνα όταν ανοίγετε μία κουβέντα για το στοίχημα με τον Πέτρο: Σιγά μη ρίξει στην καλόγρια, κάποια πράγματα δεν είναι για όλους εντάξει δέξου απλά την ήττα σου, του λέει, αλλά ο Πέτρος του απαντάει: Πιστεύω πως νιώθει πράγματα, το νιώθω και εγώ στον τρόπο που με κοιτάζει το βλέμμα της, λέει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Φίλοι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ σώζουν τη ζωή του Λευτέρη

Ωστόσο ο φίλος του υπενθυμίζει: Κοίτα μην ξεχάσεις το στοίχημα και βρεθείς ερωτευμένος με την καλόγρια, δεν ξέρουν όμως πως η Τασούλα άθελα της τα ακούει όλα και σοκάρεται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισσάβεt

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα πέσουν οι μάσκες

Δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε απο τα παιδιά για την Ελισάβετ και το λέει στο Γεράσιμο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει την Ελισάβετ:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος και οι Καλόγριες είναι μπλεγμένοι στον φόνο

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παρακαλάει τον Βίκο για να βοηθήσει την Αγγελική

Αυτός ο φίλος της Όλγας, ο Πέτρος, έμαθα από την Τασούλα ότι σε είχε βάλει στοίχημα της λέει, κι εκείνη αναρωτιέται: Τι εννοείς έβαλε στοίχημα με τους φίλους του; Και ο Γεράσιμος της απαντά:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και τα σκοτεινά σχέδια του για τον έρωτα Πέτρου Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο φόνος που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού

Αν θα σε ρίξει ερωτικά της εξηγεί και η Ελισάβετ ταράζετε και αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι. Όμως ο Λευτέρης θα της χαλάσει τα σχέδια, ενώ Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούργιες αναταραχές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close