Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αγγελική θα κλειστεί στο μοναστήρι.

Πωπωω και θα της πάνε τα μαύρα…

Η σύζυγος του Θέμη στο Μαύρο Ρόδο του MEGA, είναι μία γυναίκα με πάθη, αδυναμίες, οντότητα, δύναμη και άποψη. Η Ηλέκτρα Νικολούζου που την υποδύεται, μίλησε για το ρόλο της, για τη σχέση που έχει με την μητέρα της που την υποδύεται η Λουκία Παπαδάκη αλλά και με τον σύζυγό της Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος είναι γιος της Ηγουμένης Φιλαρέτης;

Η ηθοποιός αναφέρει ότι η κινητήριος δύναμή της είναι ο έρωτας που την καθοδηγεί ενώ ομολογεί ότι θα προσπαθήσει να ξεκόψει τον άνδρα της από την νύχτα αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη Φιλαρέτη έχει κάνει φυλακή για φόνο

Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χωρίζει τον Βίκο

Η ίδια δεν είναι ευτυχισμένη, ζει κάτω από τη σκιά της Κύρας της πολύ δυνατής μητέρας της ενώ παλεύει με μεγάλες σκιές πάνω από το κεφάλι της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9,10,11,12,13

Μαύρο Ρόδο : Με ποιον συμφωνεί η Κύρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η κόρη της Πολυξένης είναι παιδί του Θέμη

Αντλεί δύναμη από τα παιδιά της αλλά και από τον χαρακτήρα της ενώ παραδέχεται ότι ο Βίκος της έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ με το πέρασμα του καιρού θα ξεδιπλωθούν στοιχεία της σχέσης τους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η αποκάλυψη του Σαράντου

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Επιπλέον, η Αγγελική θα φτάσει στο σημείο να πάει στο Μοναστήρι προκειμένου να αναζητήσει μέσα της τι συμβαίνει. Η ηρωίδα έχει μέσα της μία ρωγμή και κάτι θα κλονιστεί μέσα της. Αυτό όμως θα έχει να κάνει με την απουσία της μητέρας της από τη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close