Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αγγελική χωρίζει τον Βίκο.

Λέτε να κλαίει με το γλειφιτζούρι στο στόμα;; 😂😂

Ο Βίκος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να στήσει ενέδρα θανάτου στο Θέμη προκειμένου να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Ο Βίκος, μαθαίνει πως ο Θέμης πρόκειται να πάει στην Γερακιανη για να βρει τον γιο του τον Πέτρο, και εκτιμά ότι το κατάλληλο σημείο για να βγάλει απ’ τη μέση τον άντρα, και να φανεί σαν ατύχημα είναι σε κάποιο χιλιόμετρο της εθνικής οδού.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ σώζουν τη ζωή του Λευτέρη

Οπότε δίνει την σχετική εντολή στους άντρες του. Λίγη ώρα μετά ο Βίκος βρίσκεται έξω απ’ το σπίτι της Αγγελικής και συνεχίζει να την διεκδικεί εκφράζοντας τα συναισθήματά του.

Oι ώρες περνούν και ο Βίκος, περιμένει με αγωνία να ενημερωθεί  για την είδηση θανάτου του Θέμη. Ωστόσο ο Θέμης, σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να αναγκάσει τον Πέτρο να γυρίσει στην Πάτρα και να σταματήσει να ασχολείται με την μοναχή Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα πέσουν οι μάσκες

Μάλιστα στήνει ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα τον ίδιο και δίνει την πληροφορία σε έναν επαρχιακό σταθμό για να γίνει ντόρος. Σύντομα αυτή η είδηση φτάνει στα αυτιά του Βίκου ο οποίος δείχνει να ικανοποιείται από το αποτέλεσμα ,χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως όλο αυτό είναι στημένο, από τον ίδιο το Θέμη και πως το σχέδιο του ναυάγησε…

Ο Βίκος, μετά απο αποτυχημένη απόπειρα του να βγάλει τον Θέμη απο την μέση, βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή της Αγγελικής η οποία του ζητά να χωρίσουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος και οι Καλόγριες είναι μπλεγμένοι στον φόνο

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παρακαλάει τον Βίκο για να βοηθήσει την Αγγελική

Ο Βίκος στην προσπάθεια του να επανορθώσει, περιμένει την Αγγελική έξω από το σπίτι της και της ζητάει να πάνε μία τελευταία βόλτα εκείνη όμως αρνείται. Ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και τις εκφράζει τα συναισθήματά του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 9,10,11,12,13

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η κόρη της Πολυξένης είναι παιδί του Θέμη

Αργότερα ζητά την συνδρομή της μητέρας της, Κύρας, για να μην τελειώσει η σχέση τους. Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Μπόγρη και την ενοχοποίηση του Σαράντου κάνει την ηγουμένη Φιλαρέτη να νιώθει εκτεθειμένη λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πως έρχονται κοντά Πέτρος Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η αποκάλυψη του Σαράντου

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ, αλλά η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη εκεί φέρνει μεγάλη ένταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατή Η Αλεξία συνεχίσει να ανησυχεί για τη μητέρα της και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close