Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κινδυνεύει απο την μητριάς της

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισσάβετ κινδυνεύει απο την μητριάς της.

Αρχίσαμε απο τώρα;;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρεμιέρα είδαμε να κάνει το βράδυ της Δευτέρας 3/10 το Μεγάλο κανάλι με το ”Μαύρο ρόδο” να συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό τους βασικούς ήρωες μια πρωτότυπης ιστορίας.

Από τη μία το μοναστήρι, από την άλλη ένα φοιτητής αρχιτεκτονικής, που θα κλέψει καρδιές και τέλος ένα νυχτερινό κέντρο. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς δεν είναι λίγοι οι ρόλοι, που θα βγάλουν κάτι το σκοτεινό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πρώην του Θέμη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Οι σκηνές που θα κόψουν την ανάσα

Για τις συμπεριφορές της Θεοφανίας Παπαθωμά, ονόματι Πολυξένη έχουμε πάρει μια μικρή ιδέα. Το spoiler όμως, που θα σας δώσουμε πριν παιχτεί στην τηλεόραση είναι πως η γυναίκα, η μητριά της Ελισάβετ έχει οδηγήσει με τον τρόπο της την κοπέλα στο μοναστήρι και αυτό δεν είναι τίποτα.

Δείτε ακόμη Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο – Νίκος Πολυδερόπουλος : Ο ρόλος ενός ατόμου με αναπηρία έφερε αναμνήσεις από το τροχαίο του που τον καθήλωσε σε καροτσάκι

Μετά την αποθέωση του πρώτου επεισοδίου του από το Twitter, το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει την Τρίτη (4/10) με καταιγιστικές εξελίξεις και τη μεγάλη επιστροφή της Ελισάβετ στο χωριό της και στο πατρικό της σπίτι.

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα γνωρίζει τον Ευθύμη

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, σύμφωνα με το tv24, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες.

Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close