Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον αναπτρεπτικό ρόλο της Λουκίας Παπαδάκη

ΩΩΩΩ… Μας έλειψε η αλήθεια  είναι….

Η ηλικία και η καριέρα

Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1962 στην Αθήνα. Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1988 στη σειρά της ΕΤ2 “Ποιος σκότωσε τον Άβελ”. Ακολούθησε η αστυνομική σειρά “Η έκτη εντολή” του Θάνου Λειβαδίτη την τηλεοπτική σεζόν 1988-1989.

Την επόμενη σεζόν έλαβε μέρος στην παιδική σειρά της κρατικής τηλεόρασης “Στο βυθό της θάλασσας”, ενώ το 1989 συμμετείχε στην βιντεοταινία “Το επόμενο 24ωρο”. Το 1990 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της πρώτης πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 1, 2

Έτσι τη σεζόν 1990-1991 παρουσίασε τις διαδοχικές εκπομπές “Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη ’90” η οποία λίγο καιρό μετά ονομάστηκε “Πρωινός καφές”. Το 1991 συμμετείχε στο καστ της ιστορικής σειράς του ANT1 “Και εύθυμη και χήρα”, παίζοντας δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπου είχε το ρόλο της Βαλερί.

Την ίδια περίοδο, και συγκεκριμένα τη σεζόν 1991-1992, ξεκίνησε την συνεργασία της με τον δημιουργό Νίκο Φώσκολο αποδεχόμενη την πρόταση να λάβει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Η Λάμψη”.

Εκεί για 11 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν την Σάντρα Ρολάνδου Δράκου. Η παρουσία της στη σειρά ήταν από τις μακροβιότερες σε καθημερινά σήριαλ στην Ευρώπη, με ένα διάστημα αποχής, τη σεζόν 1999-2000.

«Βίωσα την επιτυχία πάρα πολύ φυσιολογικά και με πάρα πολλή χαρά. Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έζησα τότε. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την εποχή. Τη χαρά των συνεργασιών με όλους αυτούς τους συναδέλφους που δούλεψα τότε. Ήμασταν μια οικογένεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Παράλληλα με τη σειρά έκανα και θέατρο, οπότε δούλευα είκοσι ώρες την ημέρα. Δεν είχα τότε παιδί, ούτε άλλες υποχρεώσεις και είχα ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά μου» είχε πει.

Εκείνη την περίοδο, μετά τη γέννηση του γιού της, συνεργάστηκε με τη δημόσια τηλεόραση παρουσιάζοντας την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΤ3 Θα τα πούμε στις 10:00. Τον Φεβρουάριο του 2003 αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία της με τη Λάμψη αποχωρώντας μετά από σχεδόν 3.000 επεισόδια.

Την άνοιξη του ίδιου έτους αποδέχτηκε την πρόταση του Mega Channel για ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του σταθμού “Φιλοδοξίες”. Έτσι στις αρχές του δεύτερου κύκλου εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς, με το ρόλο της Ρένας Άντυπα, όπου παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωσή της το καλοκαίρι του 2006.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Τη σεζόν 2006-2007 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter και την μεσημεριανή gossip εκπομπή “Πολύ μπλα μπλά” για το ρόλο της συμπαρουσιάστριας της Φαίης Σκορδά την πρώτη σεζόν της εκπομπής. Το 2008 έλαβε μέρος στην ιστορία της αστυνομικής σειράς “Ίχνη” “Εσωτερική υπόθεση” και στο επεισόδιο “Κόκκινη ομηρία” της κωμικής σειράς “Το Κόκκινο Δωμάτιο”.

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 8 χρόνια απουσίας το Ιούνιο του 2016 κάνοντας μία έκτακτη εμφάνιση στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της καθημερινής κωμικής σειράς του ANT1 “Οι Συμμαθητές”, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Τη σεζόν 2018-2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Γιώργου Φειδά “Ελεύθερη Σχέση”, σύμφωνα με το gossip-tv.gr που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, παίζοντας μαζί με την Δήμητρα Ματσούκα, τον Μάριο Αθανασίου και τον Παύλο Χαϊκάλη. Το 2021 έχει ένα ρόλο-κλειδί στη σειρά μυστηρίου του Mega Channel “Έξαψη”.

Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Κύρα Σπηλιώτη (Λουκία Παπαδάκη)

Η μητέρα της Αγγελικής. Αστικής καταγωγής, ψυχοθεραπεύτρια. Βοηθούσε επίσης στην επιχείρηση του άντρα της και πατέρα της Αγγελικής, που είχε εργοστάσιο επίπλων. Από την πώληση του εργοστασίου, το μερίδιο της Αγγελικής εξανεμίστηκε από τον Θέμη σε επιχειρήσεις που απέτυχαν. Η Κύρα δεν εκτίμησε ποτέ τον Θέμη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να επηρεάσει με την κρίση της την Αγγελική. Είναι ένας απρόβλεπτος παράγοντας που μπορεί να κρύβεται πίσω από σημαντικές ανατροπές.

Δείτε επίσης : Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Close