Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πρώην του Θέμη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Πολυξένη πρώην του Θέμη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ήδη προετοιμαστεί για την Δευτέρα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μας έκανε μία πλήρη περιγραφή των όσων πρόκειται να δούμε στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μίλησε για τον ρόλο της «Πολυξένης» που υποδύεται, τις δολοπλοκίες που θα κάνει για να μην πάρει το μοναστήρι την περιουσία της θετής της κόρης, ενώ αποκάλυψε και αρκετά στοιχεία που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην πλοκή.

Το πιο βασικό από όλα που είπε και κρατήσαμε είναι πως η Πολυξένη Φταίει με έναν τρόπο που έφυγε η μάνα της Ελισάβετ και οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Η Πολυξένη απλά συνέβαλε στο να πεθάνει η μητέρα της Ελισσάβετ ή μήπως είναι η ηθική αυτουργός; H Πολυξένη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ; Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ περίπτωση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Οι σκηνές που θα κόψουν την ανάσα

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες της σειράς

«Εγώ υποδύομαι την Πολυξένη τη μητριά της μοναχής. Η γυναίκα με έναν τρόπο πέθανε και άφησε ορφανή τη μικρή. Πήγε οικειοθελώς 12 χρονών στο μοναστήρι για να γλιτώσει από κάτι – είναι και η θεία της εκεί – πέθανε η μάνα της και πήγε εκεί να βρει παρηγοριά».

«Η Πολυξένη έχει μία κόρη από προηγούμενο γάμο, την Όλγα, και ξαφνικά παντρεύομαι τον Λευτέρη (σ.σ. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης).

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο ρόλος μου στο Μαύρο Ρόδο θα είναι ανατρεπτικός

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα δούμε τον γάμος της χρονιάς Βασιλικής- Μαθιού

Παλιά δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο Κακούρης ήταν πρώην μου. Τώρα η δουλειά μου είναι να βοηθάω τον άνδρα μου στη φάρμα του».

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος, κάνω δολοπλοκίες για να προστατέψω την περιουσία μας για να μην την πάρει το μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο  Νίκος Πολυδερόπουλος : Ο ρόλος ενός ατόμου με αναπηρία έφερε αναμνήσεις από το τροχαίο του που τον καθήλωσε σε καροτσάκι

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Φταίω με έναν τρόπο που έφυγε η μάνα της και οι σχέσεις μας δεν είναι καλές. Αυτή που είναι μοναχή θέλει να σώσει την ψυχή της και να τους συγχωρέσει όλους και εμένα. Τα ξέρει όλα».

«Ο νεαρός είναι φίλος της κόρης μου, υπάρχει φλερτ. Έρχονται όλοι οι φίλοι της κόρης μου στο σπίτι μας και εκείνο το Σαββατοκύριακο έρχεται η μοναχή» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία

Μαύρο Ρόδο: Στα παρασκήνια της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να κλέψει τη θέση της Ηγουμένης

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση.

«Έλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πραγματάκια απλά δε δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γιάννης Κουκουράκης παράνομο ζευγάρι με την γυναίκα του Κακούρη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πλάνα από το εντυπωσιακό μοναστήρι που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς

«Δεν είχα άγχος ποτέ για να μη με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη», καταλήγει.

Μαύρο Ρόδο : Δείτε τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 3/10/22  έως 4/10/2022 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 1  στις 3/10/2022

Επεισόδιο 1

Δευτέρα

Η Ελισάβετ δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής προετοιμάζεται για την χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της.

Μαύρο-Ρόδο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει τον Δημήτρη μέσα απο την φυλακή

Ο Πέτρος φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα ,έχει επιστρέψει προσωρινά στο πατρικό του. Σύντομα μία εκδρομή με φίλους και ένα σεισμός κάνουν την ζωές των δύο νέων να διασταυρώσουν τους κόσμους τους.

Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο άνδρας της νύχτας βρίσκει τον έρωτα του με ολέθριες συνέπειες

Τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενη ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας ,να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους αλλάζει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να φανταστούν.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 2  στις 4/10/2022

Επεισόδιο 2

Τρίτη

Στο μεταξύ οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού, ενώ ο Σαράντος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πεισει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μία καινούρια αρχή στις σχέση του, με το μοναστήρι. Από την άλλη, η Πολυξένη μεταμορφώνει την αποθήκη για να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός και η συνάντηση με την Γερόντισσα

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της Μυρτώς Αλικάκη που θα ξαφνιάσει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που δεν του αρέσει καθόλου. Την ίδια ώρα εκείνη πηγαίνει κρυφά σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει κάποιον. Την ώρα που συμβαίνουν αυτά η Όλγα, ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει που θα γιορτάσει τα γενέθλια της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close