Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Για τη Διδ μιλάμε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;;;;

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην «Ελένη» για τον ανατρεπτικό ρόλο στην νέα σειρά του MEGA, το «Μαύρο Ρόδο», καθώς και ποια είναι η σχέση της με την θρησκεία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το βρώμικο σχέδιο της Πολυξένης για να καταστρέψει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας συστήνει την ηγουμένη Φιλαρέτη στη νέα σειρά του MEGA το «Μαύρο Ρόδο», εξηγεί γιατί δέχτηκε τον ρολό παρόλο που δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση φέτος μετά τις «Άγριες μέλισσες» και αναφέρεται στη σημασία που έχει για εκείνη η εμφάνιση της.

Για τον ρόλο της ως ηγουμένη σχολίασε η αγαπημένη ηθοποιός: «Στην αρχή μου έλεγαν όλοι για τη Μυρσίνη ότι είναι κόντρα ρόλος και μετα μου έλεγαν ότι είναι ραμμένος πάνω μου. Η ηγουμένη είναι πολύ μεγάλη στροφή ως ρόλος και πολύ μεγάλη πρόκληση. Δεν ήθελα φέτος να κάνω τηλεόραση αλλά έκανα επειδή ακριβώς είναι τόσο διαφορετικό».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο άνδρας της νύχτας βρίσκει τον έρωτα του με ολέθριες συνέπειες

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός ανοίγει τα χαρτιά του

Μιλώντας στην «Ελένη» η Κατερίνα Διδασκάλου σύστησε την «Φιλαρέτη» που θα υποδυθεί στην νέα σειρά του MEGA: «Η Φιλαρέτη είναι μια θετική και πεφωτισμένη ηρωίδα, δεν είναι η κακιά της υπόθεσης».

Ο νέος της ρόλος έρχεται σε αντίθεση με τον προηγούμενο της στις «Άγριες Μέλισσες» και παραδέχεται ότι στο ίνσταγκραμ της γράφουν ότι με την συνηθίσει ως Μυρσίνη και ότι τους κακοφάνηκε που την είδαν τόσο καλυμμένη.

Σχετικά με τις σχέσεις της με τους θαυμαστές της ανέφερε ότι πάντα απαντάει σε μηνύματα των θαυμαστών της, γιατί χωρίς αυτούς «δεν υπάρχουμε».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Ηγουμένη έχει γνωρίσει πολύ καλά τον έξω κόσμο

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Η συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο»

Για τις ανάγκες της σειράς το μοναστήρι που γίνονται τα γυρίσματα χτίστηκε από την αρχή πέτρα-πέτρα και η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι επιστέφτηκε πολλά μοναστήρια και στη μονή γυναικών αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο πήγε και έμεινε.

Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μείνει στην μονή της αγίας Ειρήνης μέσα για μέρες, και να ακολουθήσει το πρόγραμμα των μονάχων.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός φοράει το σταυρό που μου χάρισε η ηγουμένη Θέκλα και το κομποσκοίνι της και επίσης προσεύχεται πολύ.

Για την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η κα Διδασκάλου ανέφερε ότι είναι ένα υπέροχο κορίτσι και όταν συνέπεσαν στο μοναστήρι κάποιες ημέρες, έζησαν κάποιες εμπειρίες μαζί.

«Δεν είναι εύκολο για έναν γονιό να διαχειριστεί την απόφαση του παιδιού του να μονάσει. Κάποιοι γονείς θεωρούν ότι είναι αποτυχία προσωπική το να μπει το παιδί τους στο μοναστήρι», σημείωσε για την επιλογή κάποιων παιδιών να ακολουθήσουν την ζωή σε μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Ηγουμένη έχει γνωρίσει πολύ καλά τον έξω κόσμο

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Η σχέση της ηθοποιού με την ομορφιά

Αρχικά η ηθοποιός τόνισε ότι «η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας», αλλά παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ότι «φυσικά και με απασχολεί η γυναίκεια φιλαρέσκεια , προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι. Ένας λόγος που μου αρέσει αυτός ο ρόλος είναι γιατί είμαι τελείως χωρίς μακιγιάζ».

Close