Μαύρο Ρόδο: Το βρώμικο σχέδιο της Πολυξένης για να καταστρέψει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό είναι το βρώμικο σχέδιο της Πολυξένης για να καταστρέψει την Ελισάβετ. 

Όσο συμπαθητική ήταν η κυρία Παπαθωμά στις Άγριες Μέλισσες, τόσο θέλουμε να την δείρουμε τώραααα!

Μια από τις ηρωίδες της νέας σειράς Μαύρο Ρόδο του MEGA, όπου αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την δράση της είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά).

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός ανοίγει τα χαρτιά του

H Πολυξένη είναι η μητριά της δοκιμής καλόγριας Ελισάβετ ενώ παράλληλα έχει και μια κόρη (την οποία υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα) από το προηγούμενο της γάμο.

Αυτό που θέλει και το έχει καταφέρει προς στιγμήν είναι να έχει κλεισμένη στο μοναστήρι την Ελισάβετ προκειμένου η κόρη της να έχει το πάνω χέρι στην περιουσία που έχει δημιουργήσει ο σύζυγός της Πολυξένης τον οποίο υποδύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα όσα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον ανατρεπτικό ρόλο της στη σειρά – Βίντεο

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Ηγουμένη έχει γνωρίσει πολύ καλά τον έξω κόσμο

Ο Πέτρος (Μιχαήλ Ταμπακάκης) που θα δούμε στη συνέχεια να φλερτάρει την νεαρή καλόγρια είναι κολλητός φίλος με την κόρη της Πολυξένης η οποία μάλιστα είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο Πέτρος έχει μάτια μόνο για την Ελισάβετ η οποία αρχίζει να νιώθει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα για τον άντρα που την πολιορκεί.  Όταν φτάσουν στα αυτιά της Πολυξένης τα περί φλερτ με τον Πέτρο γίνεται έξαλλη ενώ παράλληλα ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως η Ελισάβετ εγκαταλείψει την μοναχική ζωή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πλάνα από το εντυπωσιακό μοναστήρι που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς

Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Σε μια τέτοια περίπτωση η περιουσία του πατέρα της θα πάει σε αυτήν και όχι στην κόρη της. Επιπλέον η Πολυξένη γνωρίζει ότι η κόρη της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και θέλει να την δει ευτυχισμένη κοντά του.

Έτσι βάζει σε εφαρμογή το βρώμικο σχέδιο της προκειμένου η Ελισάβετ να μείνει μια για πάντα στο μοναστήρι. Θα κινήσει γη και ουρανό εντός και εκτός μοναστηριού για να πετύχει το σκοπό της.

Εάν θέλετε να μαθαίνεται καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Close