Μαύρο-Ρόδο-Κύρα-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Κύρα με τον Βίκο στήνουν ενέδρα θανάτου.

Τι πάτε να κάνετε;;; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται…

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα θα εμπλακεί ο Θέμης στο Μαύρο Ρόδο και αυτό το περιστατικό φέρνει και κοντά την οικογένεια Καστρινού. Ποιος όμως ο ρόλος του Βίκου στο ατύχημα και ποιο το σατανικό σχέδιο του Θέμη να αναγκάσει τον γιο του να γυρίσει στην Πάτρα; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» είναι ξεκάθαρη η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο, ενώ μάλιστα ο τελευταίος διατηρεί κρυφή σχέση με τη σύζυγο του πρώτου, την Αγγελική.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική δύσκολα θα παρατήσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Η μυστηριώδης σχέση της Γιάννας με τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Οι δύο άντρες, όπως ήδη έχουμε δει, αρχικά ξεκίνησαν ως αδελφικοί φίλοι, αλλά στη συνέχεια τα συμφέροντά τους στον χώρο της νύχτας τους έκαναν θανάσιμους εχθρούς.

Ο ένας στήνει παγίδες στον άλλον, ενώ η επιθυμία της Αγγελικής να φύγει από τον δυστυχή γάμο της με τον Θέμη, κάνει τον Βίκο να σκέφτεται άλλες εναλλακτικές από το διαζύγιο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έχει σχέση με την κόρη της Ευτυχίας

«Υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε από τη μέση και δεν είναι το διαζύγιο! Πρέπει να τον σκοτώσουμε», προτείνει στην Αγγελική, αλλά εκείνη όσο κι αν είναι δυστυχισμένη, βαθιά μέσα της δεν έχει πάψει να αγαπάει τον Θέμη. Παράλληλα, ο Καστρινός θέλει να ορίσει τον Πέτρο άξιο συνεχιστή της «αυτοκρατορίας» που έχει χτίσει, κάτι που βρίσκει απέναντι την Αγγελική.

Ο Πέτρος, από την άλλη, αφήνει πίσω το στοίχημα που έβαλε για την Ελισάβετ καθώς τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν αρχίσει να γίνονται αληθινά και αυτό τον κάνει να συμμετάσχει στις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών του μοναστηριού στη Γερακιανή μετά τον ισχυρό σεισμό, προκειμένου να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Κάτι που αναγκάζει τον Θέμη να πάει εκεί για να τον φέρει πίσω.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο σύντροφος της Ελισσάβετ είναι ο κούκλος που όλες θα θέλαμε

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Η συνάντηση γιου και πατέρα φέρνει εντάσεις, με τον Πέτρο να αρνείται να γυρίσει: «Έχω δουλειές να κάνω εδώ και μάλιστα πάνω στο αντικείμενό μου! Αυτό με ενδιαφέρει να κάνω και αυτό είναι το όνειρό μου», ξεκαθαρίζει στον πατέρα του, ο οποίος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έτσι πάει στο μοναστήρι, συναντάει την ηγουμένη και με τον δικό του τρόπο της ζητάει να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες.

Εκείνη, την επόμενη μέρα απαγορεύει στον νεαρό να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έχει σχέση με την κόρη της Ευτυχίας

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο σύντροφος της Ελισσάβετ είναι ο κούκλος που όλες θα θέλαμε

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος έχει άλλους σκοπούς για την Ελισάβετ και ενημερώνει την ηγουμένη, η οποία μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία έχει αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό απασχολεί τη μητέρα της, ενώ αναγκάζεται να της παραδεχτεί πως ο Θέμης βρίσκεται στη Γερακιανή. Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά της Ηγουμένης

Μαύρο-Ρόδο-Κύρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος θα βρεθεί με όπλο στα χέρια του να απειλεί κάποιον

«Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.

Όμως και ο Καστρινός ψάχνει τρόπους για να φέρει τον γιο του πίσω στην Πάτρα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει. Κατά την επιστροφή του από τη Γερακιανή εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα δεν θα αφήσει εύκολα τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα κλειστεί στο μοναστήρι

Ο Πέτρος μαθαίνει τα νέα: «Ο μπαμπάς τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο», τον ενημερώνει η Αλεξία και εκείνος αναγκάζεται να γυρίσει πίσω αποχαιρετώντας την Ελισάβετ για πάντα. Την ίδια ώρα, Αγγελική -που δεν γνωρίζει ακόμα για το τροχαίο- συναντάει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη.

Όμως, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ενημερώνεται από τον Παράσχο για το ατύχημα του Καστρινού. Ποιος τελικά ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα του Θέμη Καστρινού;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος είναι γιος της Ηγουμένης Φιλαρέτης;

Ήταν πετυχημένο το σχέδιο εξόντωσης του Βίκου ή μήπως ο Θέμης είναι τόσο αδίστακτος που έστησε ο ίδιος το τροχαίο για να αναγκάσει τον γιο του να επιστρέψει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close