Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Καστρινός

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως την σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό.

Εμ βρε Θέμη πόσες φορές θα την γλυτώσεις;; Μια δυο τρεις είπαμε…

Ένα ακόμα δυνατό χτύπημα της μοίρας για τον Θέμη Καστρινό, είναι γεγονός στην σειρά, Μαύρο Ρόδο του Mega, η οποία μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες για την συνέχεια. Tι ακριβώς θα συμβεί όμως;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Μια δυσάρεστη λοιπόν είδηση, εκτός από τον θάνατο της Αλεξίας, της κόρης του Θέμη και της Αγγελικής, είναι πως το νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα το οποίο έχει στην κατοχή του ο ισχυρός άνδρας θα καεί ολοσχερώς μετά από μια έκρηξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Πίσω από όλα αυτά κρύβεται φυσικά ο θανάσιμος εχθρός του, Βίκος, ο οποίος δεν θα ησυχάσει αν δεν τον δει τελειωμένο. Μετά τον θάνατο της κόρης του, το συγκεκριμένο συμβάν θα τσακίσει τον Θέμη Καστρινό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στο μοναστήρι της Γερακιανής

Στην σειρά, Μαύρο Ρόδο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο οποίος θα δει τους κόπους μια ζωής αρκετά δύσκολης να χάνονται. Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close