Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 23 , 24 , 25, 26, 27 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Δεν με κρατούν τα πόδια μου με όσα βλέπω…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 23  στις 16/11/2022

Επεισόδιο 23

Τετάρτη

Η Αλεξία για έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και καταλαβαίνει ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωση του. Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανώλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον μητροπολίτη δεν θα είναι όπως την περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κούρας της, ενώ ο Πέτρος της κάνει μία νέα επίθεση αγάπης.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 24  στις 20/11/2022

Επεισόδιο 24

 

Ο Μανώλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμένη στη Παλιόβρύυση, αρχίζει να γέννα αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό. Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνετε, από την αντίδραση του μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στην συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας το πράσινο φως για να δράσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στο μοναστήρι της Γερακιανής

Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μία ευκαιρία στον Βίκο και η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά καλύτερα να πάρουμε τις αποστάσεις μας της λέει, με την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 25  στις 21/11/2022

Επεισόδιο 25

Δευτέρα

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της. Όλοι στην Γερακιάνη προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.  Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στην μητέρα της να πάνε στην Γερακιανή να χαλαρώσουν, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : H Αγγελική μαθαίνει για τη σχέση Πέτρου και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ηγούμενη και Κασσιανή συγκρούονται

Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζονται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μηνύματα, ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 26  στις 25/11/2022

Επεισόδιο 26

Τρίτη

Ο Πέτρος αποφασίσει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να μιλήσει με Ελισάβετ. Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο και τον ρωτάει γιατί είπε ψέματα για την κόρη της. Θα μπορέσει όμως να του αντισταθεί; Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της προσπαθώντας να μάθω περισσότερα πράγματα για εκείνον.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει πως σκότωσαν τον πατέρα του και τον λόγο και συγκλονίζεται

Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα

Το νούμερο του Βίκου θα φτάσει τελικά στα χέρια του Θέμη. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει πάση θυσία. Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή αντιπαρατίθεται με την ηγουμένη. Την ίδια μέσα στους τοίχους του μοναστηριού, ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισάβετ. Δυο άγρυπνα μάτια όμως θα αντιληφθούν τις δύο σκιές. Η Κασσιανή τους βλέπει να φιλιούνται με αποτέλεσμα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 25  στις 25/11/2022

Επεισόδιο 27

Τετάρτη

Μέσα σε όλα αυτά ο Μανώλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει αλλά η  Αυξεντία κρατάει το στόμα της κλειστό. Η ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι, ενώ ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιο του για τον Καστρινό με την Κύρα. Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σκοινί, γι’ αυτό επισπεύδεται το ταξίδι στην Γερακιανή με την Αλεξία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η οικογένεια Καστρινού μετά την βόμβα μετακομίζει στην Γερακιανή

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του

Ο Λευτέρης ενημερώνει την ηγουμένη για το σκηνικό στην παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι την ταυτότητα την αγόρασε ο πατέρας του. Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close