Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-Αυξεντία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. 

Χαμός θα γίνει πάλι!! Αρπάξτε τα ποπ κορν!

Η ταυτότητα που ανακαλύπτει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και το μυστικό της Αυξεντίας κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει από την Γερακιανή όμως δεν καταφέρνει να μείνει για πολύ μακριά από την Ελισάβετ.

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανώλη για να ξεθάψουν τον Διακοσάββα, όμως δεν είναι διατεθειμένη να απαντήσει στις ερωτήσεις του και εκείνος απ’ τη μεριά του έχει πολλές απορίες τις οποίες όμως δεν καταφέρνει να λύσει αφού η μοναχή δεν του αποκαλύπτει το παραμικρό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Όμως ο Σαράντος με την Τασούλα έχουν ήδη βρει μία ταυτότητα θαμμένη στην Παλιόβρυση και πλέον τα ερωτηματικά πληθαίνουν με όλο το χωριό να αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει. Την ίδια στιγμή ο Μπόγρης φεύγει απογοητευμένος από τη συνάντηση του με τον μητροπολίτη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στο μοναστήρι της Γερακιανής

Θεωρεί ότι η αντίδραση του στα σχέδια του για το χωριό ήταν κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική όμως στην πορεία αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν ισχύει. Αντίθετα τα λόγια του Χρυσοστόμου ουσιαστικά του έδωσαν το πράσινο φως για να προχωρήσει και γι’ αυτό σκοπεύει να δράσει άμεσα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : H Αγγελική μαθαίνει για τη σχέση Πέτρου και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ηγούμενη και Κασσιανή συγκρούονται

Όμως αυτή η προοπτική τρομάζει την Φιλαρέτη η οποία ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχουν όλα αυτά στο μοναστήρι. Την ίδια στιγμή η Αλεξία μαθαίνει για τον έρωτα του αδερφού της για την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφάσισε να απομακρυνθεί για πάντα από το χωριό και την κοπέλα που το έχει κλέψει την καρδιά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει πως σκότωσαν τον πατέρα του και τον λόγο και συγκλονίζεται

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα

Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος και στη συνέχεια κλείνεται στον εαυτό του και δε λέει ούτε κουβέντα στην Όλγα και στο Φραγκίσκο που συνέχεια τον ρωτούν τι του συμβαίνει. Η πρώτη ψάχνει ένα τρόπο για να τον προσεγγίσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η οικογένεια Καστρινού μετά την βόμβα μετακομίζει στην Γερακιανή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ελισάβετ εκτός

Εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά της στην μόνη που θεωρεί πως μπορεί να την βοηθήσει όμως η Ελισάβετ ακούγοντας την, να ομολογεί τον έρωτα της για τον Πέτρο κλονίζεται και δεν ξέρει πως να την συμβουλεύσει. Όλο το χωριό είναι ανάστατο και αναζητά τον κάτοχο της ταυτότητας που βρέθηκε στην Παλιόβρυση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή καίει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Όμως για την ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες TV, οι δυο γυναίκες που ξέρουν ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ πριν από χρόνια, η Αυξεντία και η Ελισάβετ θέλουν να φροντίσουν ώστε η αλήθεια να μείνει για πάντα κρυμμένη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το ερωτικό ραβασάκι του Πέτρου στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας

Έτσι παίρνουν τα οστά του Διακοσάββα και τα θάβουν στα μνήματα ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα μπορέσει να τα βρει. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Ελισάβετ και αποφασίζει να την συναντήσει ξανά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Ο Φραγκίσκος προσπαθεί να τον συνεφέρει όμως μετά από έναν άγριο καυγά αντιλαμβάνεται ότι ο έρωτας του φίλου του είναι πολύ δυνατός για να μπορέσει να τον πνίξει. Έτσι αυτός και Σταυρίνος αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να μπει για άλλη μία φορά κρυφά στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα ακυρώνει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Ο Πέτρος θέλει να δει και να μιλήσει στην Ελισάβετ και ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρει είναι να σκαρφαλώσει νύχτα στον τοίχο της μονής. Στο μεταξύ σημαίνει καμπάνα για το ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής στο οποίο εκείνη έρχεται για άλλη μία φορά σε αντιπαράθεση με την ηγουμένη.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος καταφέρνει να μπει στο μοναστήρι και συναντιέται με την Ελισάβετ την ώρα που δύο άγρυπνα μάτια αντιλαμβάνονται τις δύο σκιές και καρφώνονται πάνω τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close