Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικός καθώς θα δούμε καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Αχ τι θα δούμε…

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της α΄ σεζόν της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο», καθώς η σειρά θα σταματήσει για την περίοδο των εορτών και θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αρχές του Ιανουαρίου. Το TV24 και η Γιάννα Παπανικολάου σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τις σημαντικές σκηνές του τελευταίου επεισοδίου.

Η Αγγελική κάνει νέα αρχή με τον Θέμη

Η ψυχική υγεία της Αγγελικής έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο πόλεμος που δέχεται απ’ όλους τη βυθίζουν ολοένα στην κατάθλιψη και στην αλόγιστη χρήση αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών. Τα παιδιά της την κατηγορούν ότι διέλυσε την οικογένειά τους, ο Θέμης ότι κατέστρεψε τον γάμο τους, η Κύρα ότι είναι υποχείριο του άντρα της και ο Βίκος την πιέζει ολοένα και περισσότερο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε μεγάλο κίνδυνο το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Έτσι η ίδια αποφασίζει να πάρει αποστάσεις και πηγαίνει ξανά στη Γερακιανή για να ηρεμήσει. Εκεί επισκέπτεται το μοναστήρι, όπου έχει μια συνάντηση με την ηγουμένη, στην οποία απολογείται για την πρώτη τους συνάντηση. Στη συνέχεια, η Αγγελική ανοίγει την καρδιά της στην ηγουμένη και της εξομολογείται τα πάντα, ενώ αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή μαζί του.

Πέτρος και Ελισάβετ στο πλευρό της Αυξεντίας

Η αδιαθεσία της Αυξεντίας και η εισαγωγή της στο νοσοκομείο φέρνει ξανά σε επαφή την Ελισάβετ με τον Πέτρο, που βρίσκονται στο πλευρό της. Παρόλο που η Ελισάβετ προσπαθεί ξανά να τον κρατήσει μακριά της, εκείνος της εξομολογείται τον έρωτά του με λόγια που ποτέ δεν της έχει ξαναπεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Η Αυξεντία τα ακούει και όταν βρεθεί μόνη της με τον Πέτρο θα του δείξει την κατανόησή της σε όσα νιώθει, αλλά θα του επισημάνει και τη θέση της Ελισάβετ. Αργότερα η μοναχή θα ανοίξει την καρδιά της στην ανιψιά της και για πρώτη φορά θα της αποκαλύψει τι συνέβη στη ζωή της και αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι.

Ο Σαράντος μηνύει το μοναστήρι

Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, αλλά η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την ηγουμενία της. Την ίδια ώρα, ο Σαράντος, που εξαιτίας της ασθένειας της Αυξεντίας δεν κατάφερε να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε για τη δράση του νεκρού πατέρα του, απευθύνεται στην ηγουμένη για να τον βοηθήσει εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει μάχη για την ζωή του

Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο νέος δεσμός της Όλγας

Όμως του ξεκαθαρίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα: «Σαράντο, καταλαβαίνω τον πόνο σου και την επιθυμία σου να μάθεις τι απέγινε ο πατέρας σου, αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα.

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω», του λέει. Η Κασσιανή που για άλλη μια φορά κρυφακούει, έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης. Ετσι βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της ηγουμένης. Περνάει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί εισαγγελέας στο μοναστήρι για έρευνα:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία θα σταθεί στο πλευρό του Πέτρου

«Είμαι σίγουρη πως η ηγουμένη γνωρίζει την αλήθεια, αλλά δεν σου τη λέει. Βλέπεις προστατεύει τους ενόχους. Όμως, υπάρχει τρόπος για να φτάσεις στην αλήθεια», του επισημαίνει και εκείνος αναρωτιέται: «Πώς δηλαδή;».

Η Κασσιανή του απαντάει: «Να κάνεις μήνυση και να πας δικαστικά την υπόθεση! Μόνο έτσι θα μπορέσεις να μάθεις τι απέγινε ο πατέρας σου. Θα γίνουν έρευνες και να δεις που τότε θα ανοίξουν τα στόματα». Ο Σαράντος, αν και στην αρχή έχει ενδοιασμούς, ωστόσο στη συνέχεια παίρνει τη μεγάλη απόφαση να εναντιωθεί στη μονή.

Ο Σταυρίνος υποψιάζεται τον Γιώργο για το τροχαίο

Οι πρώτες υποψίες για το τροχαίο που καθήλωσε τον Σταυρίνο σε αναπηρικό αμαξίδιο, αρχίζουν να πιάνουν τον ίδιο και τη Γιάννα καθώς ένα σημαντικό στοιχείο πέφτει στα χέρια τους. Αυτό τους βάζει σε σκέψεις πως ίσως δεν ήταν ένα απλό τροχαίο, αλλά σαμποτάζ. «Κάποιος πείραξε τη μηχανή σου, Σταυρίνο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που είδε

Μαύρο-Ρόδο-Σταυρίνος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τέλος της Ελισάβετ και του Πέτρου

Ήταν ολοκαίνουρια, δεν μπορεί έτσι ξαφνικά να μη λειτούργησε τίποτα», του λέει και εκείνος αναρωτιέται: «Από ποιον, ρε Γιάννα; Ποιος να ήθελε να μου κάνει κακό;». Τότε ο ίδιος σκοτεινιάζει και σκέφτεται τον αδελφό του!

Ο διακαής πόθος του να παρουσιαστεί ως θαύμα η επικείμενη πετυχημένη εγχείρηση του Σταυρίνου, κάνουν τον τελευταίο ολοένα και  τον βάζει στο κάδρο των υπόπτων για το ατύχημά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close