Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο.

Ο Γεράσιμος σε μία ψύχραιμη αντίδραση, μπροστά στην απόρριψη…ΚΛΑΙΜΕ!

Η απόλυτη ανατροπή θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σας σειρά στο mega Μαύρο Ρόδο καθώς θα δούμε τον Γεράσιμο, το καλό παιδί, να μετατρέπεται σε αδίστακτο εξαιτίας της ζήλιας του για τον έρωτα της  Ελισάβετ και του Πέτρου.

Ο Γεράσιμος με την Ελισάβετ μεγάλωσαν μαζί. Η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια όμως βαθιά μέσα του εκείνος ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της. Ακόμα και με την απόφαση της ίδιας να μπει στο μοναστήρι εκείνος έδειξε να την κατανοεί και να σέβεται τα θέλω της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει μάχη για την ζωή του

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο νέος δεσμός της Όλγας

Αφήνοντας όμως πίσω την δική της προσωπική ζωή ίσως βαθιά μέσα του να ήλπιζε πως μια μέρα εκείνη θα θέλει να πετάξει τα ράσα και να ζήσει τον έξω κόσμο. Έτσι θα είχε την ευκαιρία να γινόταν επιτέλους το κορίτσι του.

Μάλιστα αυτό είναι και το μαράζι των γονιών του και της αδερφής του, ότι δηλαδή αφήνει τα νιάτα του να περνάνε έτσι ελπίζοντας σε ένα θαύμα που όμως ποτέ δεν έρχεται.

Μέχρι που στη ζωή της Ελισάβετ μπαίνει ο Πέτρος και φέρνει τα πάνω κάτω. Ο έρωτας του Πέτρου για την Ελισάβετ που ξεκίνησε από ένα χαζό στοίχημα ολοένα και δυναμώνει και το κυριότερο είναι πως η δόκιμη μοναχή δείχνει για πρώτη φορά να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον έρωτα και στην πίστη της στο Θεό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία θα σταθεί στο πλευρό του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που είδε

Τον θεό μπορείς να τον αγαπάς όπου κι αν βρίσκεσαι όχι μόνο εδώ. Στο μοναστήρι, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς καλά και να αποφασίσεις αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου” θα την συμβουλεύσει η Αυξεντία, όταν πια τα πράγματα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο.

Και όταν λέμε ακόμα περισσότερο εννοούμε πως μελλοντικά η Ελισάβετ πράγματι θα είναι σχεδόν με το ένα πόδι έξω από το μοναστήρι αφού φανερά πια θα έχει εκδηλώσει τα σκιρτήματα της καρδιάς της για τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το τέλος της Ελισάβετ και του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ζητά την βοήθεια της Ευτυχίας

Μέχρι που ο Γεράσιμος θα το ανακαλύψει και τότε όλα στο μυαλό του θα γυρίσουν τούμπα. “Τόσα χρόνια την περιμένω και ήρθε αυτός να μου την κλέψει. Ποτέ δεν θα είστε μαζί” μονολογεί με τον εαυτό του και ξαφνικά αλλάζει χαρακτήρα και συμπεριφορά.

Τρομάζοντας τους πάντες το ήρεμο γλυκό και ευγενικό παιδί μετατρέπεται σε έναν αδίστακτο άντρα που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να πολεμήσει τον εχθρό του και να να κρατήσει με το έτσι θέλω μακριά το κορίτσι που εκείνος αγαπάει αλλά όχι κι εκείνη, τουλάχιστον ερωτικά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ετσι ανακαλύπτει ο Σταυρίνος πως ο Μπόγρης έκοψε τα φρένα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ζωή του Πέτρου και της Αλεξίας αλλάζει μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γεράσιμου είναι εμφανής και προκαλεί ανησυχία στην οικογένεια του. “Σταμάτα πια αυτή την ιστορία με την Ελισάβετ. Διάλεξε το δρόμο της και κοίτα να κάνεις κι εσύ επιτέλους το ίδιο. Περνάνε τα χρόνια” του λένε οι γονείς του αλλά εκείνος δεν ακούει τίποτα.

Στο μεταξύ πριν ακόμα μαθευτούν τα αμοιβαία συναισθήματα Πέτρου και Ελισάβετ η τελευταία είχε συζητήσει με το Γεράσιμο. την αλήθεια για τον Διακοσάββα και για το τι της είχε κάνει αλλά και για όσα επακολούθησαν από την κατά λάθος δολοφονία του.

Σύμφωνα με το TiVi ΣΙΡΙΑΛ,  οι εξομολογήσεις Ελισάβετ είναι αυτές που ο Γεράσιμος θα χρησιμοποιήσει εναντίον της προκειμένω εγωιστικά να την κρατήσει μακριά από τον τον Πέτρο. “Ποτέ δεν τόλμησα να κοιτάξω άλλη κοπέλα γιατί μόνο εσένα αγαπούσα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το τέλος της σειράς που θα ολοκληρωθεί φέτος

Ήμουν δίπλα σου σαν παρέα σου, φίλος σου, δε άφησα ποτέ κανέναν να σε πειράξει και ξαφνικά ήρθε αυτός ο ομορφονιός και τον ερωτεύτηκες. Αλλά όχι δε θα αφήσω να είστε ποτέ μαζί.” της ξεκαθαρίζει και η Ελισάβετ παθαίνει σοκ.

Γεράσιμε τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω“. Τότε εκείνος πετάει την βόμβα. “Αν δεν το τελειώσεις τώρα με τον Πέτρο θα πω σε όλους πως εσύ σκότωσες τον Διακοσάββα και η Αυξεντία τον έθαψε“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία λυγίζει με τα λόγια του Πέτρου για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος φέρνει εισαγγελέα στο μοναστήρι

Η Ελισάβετ δεν μπορεί να πιστέψει της συμπεριφορά του άλλοτε κολλητού της και τώρα τρομάζει στην ιδέα ότι μπορεί να κάνει πράξη τις απειλές τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close