Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Παράσχος θυσιάζεται και σκοτώνεται για τον Βίκο. 

Η αλήθεια είναι ότι του ήταν πάντα πολύ πιστός…

Ο Καστρινός δίψα για εκδίκηση και θέλει πάση θυσία να σκοτώσει τον Βίκο, οποίος διατηρεί κρυφό δεσμό με την κόρη του. Έτσι ζητά την βοήθεια του Λουκά κι εκείνος τοποθετεί βόμβες στο αμάξι του Βίκου. Την ίδια ώρα ο Βίκος λέει στον Παράσχο πως έχει σκοπό να τελειώσει με τη νύχτα και του ζητάει τη βοήθεια του για να το σκάσει με την Αλεξία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έχασα το μωρό – Το ψέμα της Ελισάβετ για να διώξει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το μοναστήρι πνιγμένο στα αίματα

Εκείνος το κάνει και σαν ανταπόδοση του δωρίζει το δαχτυλίδι του. Ο Παράσχος μπαίνει στο αμάξι του Βίκου και η έκρηξη ξεσηκώνει την Πάτρα. Η είδηση της ανατίναξης, προκαλεί αναστάτωση και κυρίως στην Αλεξία που τρέχει στο σημείο με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος θα ζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε παραλήρημα – Θα τον σκοτώσω τον Αντίχριστο!

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα προλάβει ο Βίκος να γνωρίσει την μητέρα του;

Κάπου εκεί βρίσκει το δαχτυλίδι του και με πόνο επιβεβαιώνεται για το χαμό του. Ο Θέμης πάει στο σημείο και η Αλεξία του μιλάει με σκληρά λόγια και στη συνέχεια η κοπέλα ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει ένα μακρινό ταξίδι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ με την Φιλαρέτη παγώνουν

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι ένας άνθρωπος πληγωμένος που προσπαθεί να επιβιώσει

Μόνο που στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο ο Βίκος εμφανίζεται μπροστά της ολοζώντανος. Εκείνη τρέχει στην αγκαλιά του. Η σκηνή δείχνει σε flash back πως ο Παράσχος θυσιάστηκε για εκείνον. Μετά από αυτό ο Βίκος βάζει μπροστά το σχέδιο του, που έχει ένα και μόνο στόχο. Να κλείσει με τα ίδια του τα χέρια τα μάτια του Καστρινού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close