Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εκδικείται και απειλεί την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Πέτρος εκδικείται και απειλεί την Ελισάβετ.

Ε τον έσκασε πια… Τι να κάνει και αυτός;;;

Eνας νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ.Η Ελισάβετ στην προσπάθεια της να κρατήσει τον Πέτρο μακριά της λέει σε όλους ψέματα πως απέβαλε. Όμως ο Λευτέρης μαθαίνει ότι η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο νεαρός λοιπόν πηγαίνει να βρει την πρώην αγαπημένη του και την πιέζει να του πει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δηλητηριάζει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εκδικείται και απειλεί την Ελισάβετ

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μαθαίνει ότι η μάνα του είναι η Φιλαρέτη από την Αλεξία

Τότε η Ελισάβετ μην έχοντας άλλη επιλογή αναγκάζεται να παραδεχτεί πως δεν έχασε το μωρό. Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα έφτασε στο σημείο να τον παραπλανήσει με αυτό τον τρόπο λέγοντας του ένα τόσο μεγάλο ψέμα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Παναγιά μου! Τι έπαθες παιδί μου; Αιμορραγείς!

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έτσι τελειώνουν την Κασσιανή

Το πρώην ζευγάρι καυγαδίζει έντονα και ο Πέτρος πάνω στον εκνευρισμό του την απειλεί πως αν δεν του επιτρέψει να έχει δικαιώματα όσον αφορά το παιδί θα αλλάξει τακτική. Εκείνη όμως είναι ανένδοτη λέγοντάς του πως θα παραμείνει στο μοναστήρι και θα μεγαλώσει εκεί το παιδί τους.

Ο Πέτρος αισθάνεται πως δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί της και αποφασίζει να την εκδικηθεί και να κινηθεί νομικά εναντίον της. Την επόμενη μέρα μάλιστα βάζει έναν δικηγόρο να τηλεφωνήσει στην Ελισάβετ και να την απειλήσει να συμμορφωθεί καθώς ο Πέτρος, ο πατέρας του παιδιού, έχει δικαιώματα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο κακός οιωνός πριν τη μεγάλη συμφορά που έρχεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εκδικείται και απειλεί την Ελισάβετ

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έτσι αντιδρά ο Σαράντος μετά την αποκάλυψη της αλήθειας

Το τηλεφώνημα αυτό ταράζει ιδιαίτερα την κοπέλα και όταν ο Λευτέρης μαθαίνει τι συνέβη ζητά εξηγήσεις από τον Πέτρο. Εντωμεταξύ οι απειλές του δικηγόρου επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία της Ελισάβετ και ο πανικός που την έχει καταβάλει κάνει κακό στο έμβρυο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Δε με φοβίζουν αυτά της τα ξεσπάσματα αυτό σημαίνει πως κάτι νιώθει

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα: Μάυρο Ρόδο: Η Ελισάβετ είναι έγκυος θα γίνεις θεία

Όταν αναρρώσει, ο Πέτρος αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών του και μετανιώνει για τη στάση του. Πηγαίνει στο μοναστήρι και παρόλο που ζητάει συγνώμη από την Ελισάβετ εκείνη δείχνει να είναι ακόμα αρνητική απέναντι του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close